با سلام به دوستان قدیمی
امروز به سفارش محمد صادق عزیز عضو شدم و برای اولین روز عکسهای تانک خودم رو براتون می فرستم
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/*****I%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.png[/IMG]فایل پیوست 1665
با سلام به دوستان قدیمی
امروز به سفارش محمد صادق عزیز عضو شدم و برای اولین روز عکسهای تانک خودم رو براتون می فرستم
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/*****I%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.png[/IMG]فایل پیوست 1665
محمدجان جزء عکس پروانت بقیه عکسهات دیده نمیشه؟
عزیزم شاید سرعت اینترنت شما کم باشه برای بقیه مشکلی نداره
عکس های ایام عید نوروز
![]()
m.jan عزیز، آکواریوم بسیار زیبایی دارید، ماهی های حرفه ای هم جمع کردید، تبریک می گم
اون پروانه خلیجی رو چند وقته دارید؟؟؟ غذا می خوره؟؟؟
اگه می شه بگید از چه مارکه غذایی برای فرشته ها استفاده می کنید؟؟؟
نظر لطف شماست قابل ندارند
حدود 5 ماه پروانه رو داشتم جلبک می خورد فقط
برای فرشته ها و تمامی ماهیان دیگر گرانول جی بی ال اسپیرولینا گرانولی جلبک ورقه ای گرانول تروپیک مارین
آكواريوم قشنگي هست. لطفا ابعادش را بفرماييد. چرا ريف نداريد؟ واقعا جاي شقايق توش خاليه
دوست عزیزم اگر عکسهاتون رو بدون فلاش می گرفتید بسیار بسیار زیبا تر می شد.
تانک بسیار زیبایی دارید.
جراح آبی رو چند خریدید؟؟؟
با سلام
خیلی زیباست
به نظر میاد آکواریومتون ( تانک ) آماده ماهیران باشه ؟؟؟ با توجه به استفاده شما پیشنهاد میکنید آماده خریداری بشه یا خودمون بسازیم ؟؟؟ البته قیمت هم مهمه !!!
ممنون
منتظر عکس های جدید بزودی باشید . تانک اماده ماهیران هست 180 .60.80 هست.شفایق موکتی اضافه کردم 3 تا از ماهیامو خورد دیگه از هر چی ریف هست زده شدم. الان فقط تو سامپ یک موکتی دارم .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.