سلام . دوستمون راهنماییتون کردن ، هر چند بعضی از این دستگاه ها ادعا در حذف نیتریت و ... هم دارند ولی باز هم هیچ چیز جای سیفون رو نمیگیره . از طرفی اگر هدف فقط آمونیاک و نتیریت و نیترات بود ، بهترین روش کامل کردن سیکل ازت در آکواریوم دیسکس ها بود . چرخه نیتروژن آمونیاک و نیتریت رو به ۰ میرسونه و نیترات هم با سیفون های هفتگی و حتی ماهانه قابل خارج کردنه . البته راه های دیگری مثل استفاده از رفیجیوم و بعضی از مدیا های ضد نیترات هم وجود داره .
به نظر من اصلی ترین دلیلی سیفون منظم و روزانه تانک دیسکس ، رشد بیشتر این ماهیست . راجع به هورمون ضد رشد سیچلاید ها قبلا بار ها و بار ها صحبت شده . دیسکس هم از این قاعده مستثنی نیست .
اینجا رو بخونید :
http://www.parsipet.ir/thread12643.html
موفق باشید
من توی تانکم 2 تا ماهی چکربورد دارم 5 اینچ اه شیب دارگذاشتم لان باهم میروند هردو از ماهی بدنشون میلزون کوزه را گذاشتم تمیز میکند اگر جفت شده باشند چند مدت طول میکشه تخم ریزی کنند
سلام دوستان اگه همیشه و مدام به دیسکسام میکس دل بدم موردی داره؟؟
ممنون.
سلام من دوعدد چکربورد دارم یکی 5 یکی 4.5 الان باهم هر جا میروند و میلرزند ویک کوزه گذاشتم دور کوزه رو خوب تمیز میکند الا حدودا 7 روز است یکی کوچکه لوله تناسلی زده بیرون ولی الان 7 روز شده خیری نیست چند عدد دیگه هم توی تانک است ولی اجازه نمیدهند که بیا طرفشون جای کوزه رو مال خودشون کردن الان 7 روز میشه خبری نیست و دما هم 27 درجه است الان با این نتیجه این دوتا احتمال دارند جفت باشند یا نه لطفا راهنمایی کنید
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)