اگر زاج همون ماده اي هست كه شبيه سنگ نمك هست در سايز كوچيك ، نه براي آدم مضر نيست ، چون توي پخت برنج ازش استفاده مي كنند ولي باز هم از عطاري هاي با تجربه بپرسيد از محكم كاري ، كار عيب نيمكنه![]()
اگر زاج همون ماده اي هست كه شبيه سنگ نمك هست در سايز كوچيك ، نه براي آدم مضر نيست ، چون توي پخت برنج ازش استفاده مي كنند ولي باز هم از عطاري هاي با تجربه بپرسيد از محكم كاري ، كار عيب نيمكنه![]()
سلام
آیا آکواریوم تازه ساخته شده را برای آب کردن باید شست یا نه تزیین کنیم و آبش کنیم؟
سلام
یک اکواریوم دارم تقریبا 8 سال از عمرش میگذره یه سه سالیم الان بالاپشتبام هست . توش لجن بسته و چسبهاشم زرد شده ولی نشتی نداره
این رو میتونم استفاده کنم اگر میشه باچی ضد عفونی کنم . حدودا 150 لیتری ؟
ممنونم
سلام دوست من
بله میتونید استفاده کنید.
تمام دیواره رو با اسکاج تمیز کنید و مخزن رو با محلول آب گرم و زاج سفید و یا محلول آب گرم و نمک غلیظ شستشو بدید و بزارید جلو آفتاب یک روز خشک بشه.
با سلام اقا این کارا رو انجام ندید خطرناکه علم پیشرفت کرده می تونید از دستگاه های پالایش و ضدعفونی با ازن استفاده کنید خیلی عالیه تمام میکروارگانیسمهای مضر مثل باکتری ها تخم انگل و ویروس ها را نابود میکند به غیر از این خیلی کارها میکند .
http://www.parsipet.ir/thread27455.html
ویرایش توسط Romans : 22nd February 2015 در ساعت 07:49 AM
سلام
مدتی پیش دیسکسام پلیگ گرفتن و متاسفانه بعضیاشون تلف شدن و بعضیا هم موندن که ردشون کردم الان دوباره میخوام دیسکس بگیرم
آیا به نظر شما تانک با چی ضد عفونی کنم که اثری از بیماری نمونه ؟
آیا ممکنه دوباره دیسکسای تازه وارد به این بیماری دچار بشن ؟
سلام، تانک کلا خالی بوده!؟ آب داخلش نبوده یا بوده؟ شرایط بعد از رد کردن دیسکس ها رو اعلام کنید لطفا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.