سلام
بله بهترین کار همینه ولی میشه به وسیله یه شلنگ از پشت آکواریوم بیارید بالا و به وسیله یه لوله عصایی شکل ( همینوسیله ای که عکسش رو گذاشتی ) بدید داخل تانک که نمای جالبی نخواهد داشت
این جهت دهنده ها رو من تا حالا تو فروشگاه ها ندیدم ، میتونی یه لوله رو گرم کنی و با دم باریک رو بکنی داخلش و بازش کنی لوله دو پهن میشه و آب با شدت بیشتری میزنه بیرون
send by tapatalk
ویرایش توسط علیرضا نوروزی : 3rd January 2015 در ساعت 03:19 AM
سلام
آکواریوم رو ساختم تموم شد عکساش رو بعدا قرار میدم
فقط اینکه واتر پمپ من هایلا بگیرم یا سوبو ؟ کدوم مدلش؟ زورم به واتر پمپ های اروپایی نمیرسه فقط
هایلا رو دیدم دوستی خریده بود میگفت صداش کمتر از همتای سوبویش هست آیا درسته ؟
یه مدل فرپلاست بلو ۶۰۰ هست ایا اون گزینه مناسب تری هست ؟ چون مصرف برقش کمتره و بی صداست و قیمت ۸۴۰۰۰ تومنی داره
ویرایش توسط meis@m : 17th January 2015 در ساعت 01:19 PM
سلام دوست عزیر خیلی تمیز و زیبا شده مبارکت باشه در رابطه با سوالت هم
مدل واتر پمپای مدنظرتو بگو هر برند تو مدل های مختلف حتی صداش هم متفاوته
فرپلاستو من تو سایت اقای شفیع پور دیدم دارن با ایشون مشورت کنید بهتر راهنماییتون میکنند
تانکت 125 لیتره تقریبا
یه واتر پمپ 1000 تا 2000 لیتری خوبه براش البته باید ارتفاعه پایه رو هم در نظر گرفت و از دبی کم کرد
اگه با صدا مشکل نداری از همین چینیا بگیر ولی اگه صدا برات مهمه اروپایی بگیر
در رابطه با موجساز هم حتما باید باشه اصلا فکرشو نکن واتر پمپ قوی بگیری موجسازو حذف کنی
یه تانک جالبی دیدم تانک اس پی اس بود(اس پی اسا تا 100 برابر حجم اب هم بعضیاشون جریان دارن تو تانک)گردش اب 1.5 برابر حجم کل بود تو ساعت
تانک برتر ماه شده بود این مورد
کاری که موجساز میکنه واتر پمپ و گردش اب زیاد نمیکنه اگه قصدت ریف حرفه ای کار کردنه
نه قصدم ریف نیست
بودجه ریف رو ندارم
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)