با سلام
من سه تا از اين نوع آنجل دارم مي خواستم بدونم چه نژادي از آنجل هستند و خيلي هم بزركند ( به اندازه كف دست )
با تشكر
![]()
با سلام
من سه تا از اين نوع آنجل دارم مي خواستم بدونم چه نژادي از آنجل هستند و خيلي هم بزركند ( به اندازه كف دست )
با تشكر
![]()
سلام خدمت اساتيد
من سه تا ماهي آنجل كوي بزرگ دارم . چند روزي كه دوتا از اونها به يكي ديگه حمله مي كنند و دايما شاخ تو شاخ ميشن و همديگر رو گاز مي گيرن . ميخواستم بدونم علت چيه ؟
ویرایش توسط aagh2008 : 3rd December 2014 در ساعت 03:05 PM
سلام
درگیری که زخمی نکنه ماهی رو مهم نیست و میشه گفت دارن بازی میکنن . البته تانک شما کوچیکه بنظرم برا همین جای کافی ندارن.
اگه درگیری جدی باشه این امکان هست که اون دوتا جفت شدن و مزاحم رو میزنن.
اون دوتا رو مطمعن بشید جنسیتشون رو. اگه نر و ماده بودن اون یکی رو از تانک خارج کنید
موفق باشید
سلام دوست من
این رفتار میتونه حاکی از زمان جفت گیری ماهی باشه
اگه ماهی های شما به سن بلوغ رسیده باشن به این معنی است که اون تا جفت شدن و ماهی سوم که مزاحم هست رو دارن دفع می کنند
نشونه این موضوع هم اینطوری که باید ببینی آیا این جفت در حال تمیز کردن یک قسمت از مخزن هستند یا نه ؟یا اینکه یک قسمت از مخزن رو قلمرو خودشون میدونن یا نه؟
سلام شما که یه انجل کوی بیشتر نداری دوتای دیگه مرمری هستن
انجل کوی ها همیش بین انجل ها خشن ترینشون هستن
تعداد نر و ماده توی تانک برابر نباشه هم انجل ها دعوا راه میندازه
یه چیز دیگه هم بگم برای 3 تا انجل با این سایز تانک شما کوچیکه بخوای نخوای سر قلمرو و محیط کوچیک هم دعواشون میشه
یه عکس برات میزارم برای تعیین جنیست.:
![]()
ویرایش توسط StarFish : 4th December 2014 در ساعت 03:03 PM
سلام
غذای مناسب برای آنجل های پیش مولد چیه؟
ممنون
سلام.
یه مشکل بزرگ پیدا کردم اینکه تخم آنجل ها هچ نمیشن .الان 20 جفت آنجل از چند تا گله جدا کردم و تخم میریزن اما پشت سر هم ضایع میشم و تخم ها هچ نمیشن یا اینکه مثلا 20 درصد هچ میشن .اول تخم ها سفید میشن و بعد یک چیزی مثل ریسه ازشون سفید بیرون میاد و بعد 3 روز ابری میشن .
شرایطم:
آب ro دارم با سختی 20ppm که فیلتر کلسیم رو هم از مدارش خارج کردم
دما 25-30 همه تست شده.
آب شهریم سختی 380ppm هست الان که در تابستون میشه 600ppm
تست استفاده شده ada و tetra مایع: پی اچ آب شهری 8 و آب تصفیه 7.5 هست .میزان kh شهریم رو 8 نشون میده و تصفیه رو زیر یک /تست gh ندارم الان
کارهایی که انجام دادم و موفق نشدم:
ضدعفونی تمام لوازم با نمک یا فرمالین یا ...
اضافه کردن متیلن مرک تازه با هر دوزی
رسوندن سختی از 20 تا 200 (آب شهر و ro مخلوط)
استفاده از بافر 6.5 اوشن نیتروشن
استفاده از ph decrase اوشن نیتروشن
استفاده از ضد آمونیاک و نیتریت و کلر اوشن نیتروشن
استفاده از اسید سولفوریک
سیفون کردن روزی 2 بار یا نکردن آب تانک هچ
تو تاریکی یا نور قرار دادن
کارهای بالا رو چه جدا جدا و چه باهم دیگه تست کردم نتیجه نمیگیرم.جای قبلیم مشکل نداشتم و تخم ها هچ میشدن اینجای جدید نمیدونم آبم چه موردی داره .از باروری تخم ها مطمعنم چون کلی جفت دارم بالاخره یکیش باید هچ بشه .تغذیه والدین هم در حد عالی بوده .
کلا رفته موضوع رو مغزم و خیلی ناراحتم کرده بهم برخورده دیگه که چرا موفق نمیشم مطمعنم بالاخره یکی از دوستان مشکل منو داشته قبلا.
چی پیشنهاد میدید ؟به نظرتون این آبه مشکل داره یا چیز دیگه.فردا از تخم ها عکسم قرار میدم توی تخم ها چشم لارو مشخصه ولی هچ نمیشه .ناگفته نمونه تخم اسکار و پرت بوفالو و تگزاس و جویل و کوریدوراس و ... همه بی مشکل هچ میشن اما فقط تو آب ro .آب شهر خالص میریزم حتی تخم ماکرو هایی که از دهن والدین گرفتمم فاسد میشن !!!!خنگول بازی درآوردم آب اینجا رو اول تست نزدم امکان نقل مکانم ندارم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)