سلام
مگه گوپی کلا چقدر قراره رشد کنه که بهش دل میدی؟
شما غذاهای شرکتی بهشون بده
غذاهایی که به شکل پولکی هستن غذاهایی که ترکیبات گیاهی و جلبک دارن
دل به چه درد گوپی میخوره.
تو رشدشون خیلی تاثیر داره غذای شرکتیم بهشون سوپر گوپی و گاهیم میگوی خشک میدم ولی یکی از اشناهامون به گوپیاش دل میده هم هیکلشون هم رنگشون خیلی بهتر از ماهیای منه
ولی اون مشکله انگل نداره نمیدونم چرا ؟؟؟![]()
دادن دل به گوپی مشکل نداره فقط حتما چندین بار دل رو چرخ کنید و از عصاره سیر و اسفناج اب پز هم در داخل غذای میکس تون استفاده کنید
به جای دل می تونید از ارتیما هم استفاده کنید که تاثیر بسیار خوبی روی رشد و رنگ ماهیاتون خواهد داشت
ویرایش توسط saeed92129212 : 5th January 2015 در ساعت 08:09 PM
ممنون که جواب دادی ... فقط این عصاره سیر چیه ؟؟ نمیشه خوده سیر استفاده بشه ؟؟؟ برای جلو گیری از انگل گرفتنشون چیکار کنم ؟؟ اخه اون دفعه که به ماهیام دل دادم انگل گرفتنو چندتاییشون مردن
ببخش سوالام زیاد شد![]()
سلام خدمت دوستان
من تقریبا یک هفته پیش تعدادی کوی یکبندی خریدم بعد از 4 یا 5 روز شروع به تلفات کردن. تقریبا روزی 3 یا 4تا میمیره.از نظر ظاهری هیچ نشونه ای از بیماری نیست. همشون تو گله میچرخن ولی بعد از چند ساعت یکی دوتاشون بیحال میشن میان رو اب و بعد از یکی دو ساعت میمیرن!
دما 28 تنظیمه. سیفون هم هر صبح 20درصد.غذا هم بیومار ریز میدم و پولکی
دوستانی که اطلاع دارید لطفا راهنمایی کنید تلفاتم داره بالا میره!
مرسی
ویرایش توسط ali nasiri : 5th January 2015 در ساعت 11:36 PM
سلام مگه گوپی قراره چقدر رشد کنه! بهترین غذا برای گوپی غذا های گرانولی و پولکی مخصوص خود گوپیه . حتما از برند های مطرح مثل تترا و سرا و جی بی ال و ... استفاده کنید
موفق باشید
سلامسلام خدمت دوستان
من تقریبا یک هفته پیش تعدادی کوی یکبندی خریدم بعد از 4 یا 5 روز شروع به تلفات کردن. تقریبا روزی 3 یا 4تا میمیره.از نظر ظاهری هیچ نشونه ای از بیماری نیست. همشون تو گله میچرخن ولی بعد از چند ساعت یکی دوتاشون بیحال میشن میان رو اب و بعد از یکی دو ساعت میمیرن!
دما 28 تنظیمه. سیفون هم هر صبح 20درصد.غذا هم بیومار ریز میدم و پولکی
دوستانی که اطلاع دارید لطفا راهنمایی کنید تلفاتم داره بالا میره!
مرسی
چه مدت بعد راه اندازی آکواریوم ماهی اضافه کردین؟
آکواریوم شما سیکل طی کرده؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.