برای خروجی همین ۲۰ جواب نمیده ؟ چون ۳۵ رو برای تانک های بزرگ استفاده میکنن به نظرم شدت جریان زیاد بشه فیلتر بیولوژیکی خاصیت خودشو از دست میده چون آب با شدت زیادی ازشون باید عبور می کنه .
برای خروجی همین ۲۰ جواب نمیده ؟ چون ۳۵ رو برای تانک های بزرگ استفاده میکنن به نظرم شدت جریان زیاد بشه فیلتر بیولوژیکی خاصیت خودشو از دست میده چون آب با شدت زیادی ازشون باید عبور می کنه .
سایز عرض و طول رو یکم کم کردم حواسم به لولای در نبود اگر فیت میشد گیر میکرد به در
عوضش به ارتفاع اضافه کردم
الان مشکلی نداره ؟
خونه اول 1 سانت از بالا ارتفاع کم داره که اگر پد کثیف شد و اب نرفت از بالا سرازیر بشه به خونه دوم
از پایین هم ۲ سانت فاصبه
خونه دوم و سوم ۳ سانت از بالا و پایین به ترتیب
یه اشتباه شد خونه اول و خونه چهارم عرض به ترتیب ۱۰ و ۱۵ هست که به اشتباه ۲۰ و ۲۵ خورده
![]()
ویرایش توسط meis@m : 29th December 2014 در ساعت 03:33 PM
دوست عزیز این که خروجی را شما بیشتر بگیرید هیچ ربطی به شدت اب نداره,شدت اب بستگی به قدرت واتر پمپ داره .فقط اگه شما خروجی کمتری بگیرید اب درست خارج نمیشه.شما فیتینگی که داریدرا نگاه کنیدببینید جواب میده.همین سوراخ٣.۵هم کنید فیتینگ٣.۵میتونید بزارید لوله ٣.۵که وسلش نمیشه
تانک اب شور یه سیستم بسته هست و در ساعت چندین بار این اب میچرخه تو بعضی سیستم ها واتر پمپ تا 30 برابر حجم اب در نظر گرفته میشه سیستم های close loop نمیدونم منظور شما از فیلتر بیولوژیکی چی هست اما میزان سوراخ خروجی ربطی به شدت جریان نداره قدرت واتر پمپ هست که دبی اب رو بالا میبره که رو سیستم بیولوژیکی تاثیر نمیزاره
موفق باشید
دوست عزیز این سامپ چند جایی مشکل داره شیشه ای که از کنار رف برداشتید باعث میشه چیزی بنام سامپ و رف ندارید چون همه شن ها وگیاها وارد واتر پمپ میشه.ویه چی دیگه ارتفاع شیشها را یکم زیاد گرفتی مخصوصا شیشهای تقسیم خونه ها را چند سانت کم کنید بهترهسایز عرض و طول رو یکم کم کردم حواسم به لولای در نبود اگر فیت میشد گیر میکرد به در
عوضش به ارتفاع اضافه کردم
الان مشکلی نداره ؟
خونه اول 1 سانت از بالا ارتفاع کم داره که اگر پد کثیف شد و اب نرفت از بالا سرازیر بشه به خونه دوم
از پایین هم ۲ سانت فاصبه
خونه دوم و سوم ۳ سانت از بالا و پایین به ترتیب
یه اشتباه شد خونه اول و خونه چهارم عرض به ترتیب ۱۰ و ۱۵ هست که به اشتباه ۲۰ و ۲۵ خورده
الان من یه شیشه قبل از ورود به پاور هد بزارم مشکل حل میشه ؟
چیزی که تو نظر شما بود آقا حجت همین طرح بود ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.