در این تالار قصد داریم در مورد تمامی مکمل هایی که میشه تو اکواریم های آّب شور ازشون استفاده کرد بحث و تبادل نظر کنیم
در این تالار قصد داریم در مورد تمامی مکمل هایی که میشه تو اکواریم های آّب شور ازشون استفاده کرد بحث و تبادل نظر کنیم
دوستان سلام
من مدتیه که دارم از مکمل Purple Tech محصول شرکت kent استفاده میکنم اما سرعت بنفش شدن لایو راک ها خیلی کند هستش کسی میدونه چرا؟
یا اینکه باید چه کار دیگه ای بکنم تا لایو راک ها سریع تر بنفش بشن
سلام دوست عزیز منم از این محصول استفاده کردم ولی زیاد فایده نداشته ولی از وقتی کلسیم راکتور نصب کردم وضعیت خیلی تغییر کرد شما اگه سطح kh و کلسیم و منیزیوم و استرونسیم رو کنترل کنید خیلی رشد این جلبک ها عالی میشه این قدر رشدشون زیاد میشه که حتی روی شیشه و موج ساز هم جلبک آهکی بنفش میزنه.
زیاد به اون محصول اکتفا نکن چون بهد از اتمام بطری رشد این جلبک آهکی بنفش بشدت کم میشه.
موفق باشید.
من از 3 گانه jbl استفاده میکنم و مکمل ید aqua medic هم برای سخت پوست ها استفاده میکنم مکمل ها ی دیگه ای هم لازمه؟
(برای کلسیم و منیزیم هم از دولومیت تو سامپ استفاده کردم)
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 17th June 2010 در ساعت 03:36 PM
آره محمد جان jbl که حرف نداره ید هم آکوا مدیک خوبه فکر نکنم چیزه دیگه ای لازم داشته باشی.
راستی این دولومیت رو از کجا گیر آوردی ؟؟من اینجا هرچی گشتم پیدا نکردم .
مردم دیگه اینقدر منیزیوم خریدم همه خرج تانک یه طرف این منیزیوم خریدنش یه طرف.
محصول شرکت اکوا مدیک هستش
من از کرج خریدم از آقای خدمتی، تهران هم آقا فرهاد داشت.
سلام
این محصول در حدود یک لیتره و قیمتش هم در حدود 25 هزار تومان.
این محصول به مرور منیزیوم و کلسیم در آب آکواریوم آزاد می کنه اما باید حواستون باشه که هر دو عنصر رو با هم آزاد می کنه و میزانش اینقدر نیست که سطح پایین این دو عنصر رو بالا بیاره بلکه می تونه مانع از کاهش اونها بشه پس باید اول سطح کلسیم و منیزیوم رو تنظیم کنید و بعدش با دولومیت کنترل کنید
موفق باشید
سعید جان ببخشید که دیر دسلام
این محصول در حدود یک لیتره و قیمتش هم در حدود 25 هزار تومان.
این محصول به مرور منیزیوم و کلسیم در آب آکواریوم آزاد می کنه اما باید حواستون باشه که هر دو عنصر رو با هم آزاد می کنه و میزانش اینقدر نیست که سطح پایین این دو عنصر رو بالا بیاره بلکه می تونه مانع از کاهش اونها بشه پس باید اول سطح کلسیم و منیزیوم رو تنظیم کنید و بعدش با دولومیت کنترل کنید
موفق باشید
این محصولیک لیتر هستش تو یه سطل کوچیک سفید بسته بندیشه
قیمتش من خریدم 22 هزار تومان
الان حدود 6 7 ماه من گذاشتم تو سامپم
تنها مشکلش اینه کمی زیادی کلسیم و منیزیم آزاد میکنن
فکر کنم کلش واسه تانک من زیاد بوده
اخه متاسفانه روش دستو العمل خاصی نداره
کلسیم تانک من معمولا 550 تا 600 و منیزیم حدود 1700 هستش
هنوز بعد ار حدود 7 ماه تموم نشده
این توضیح رو هم بدم که من هیچگاه مکمل کلسیم یا منیزیم مجزا استفاده نکردم
از دو ماه بعد از راه اندازی تانک گذاشتمشون تو سامپ
محمد جان فکر نکنم شما با این سطح کلسیوم و منیزیوم دیگر نیازی به مکمل های افزاینده این دو داشته باشید به نظر من سطح کلسیوم تانکتان را به 500 رسانده و منیزیوم را روی 1500 ثابت کنیدسعید جان ببخشید که دیر د
این محصولیک لیتر هستش تو یه سطل کوچیک سفید بسته بندیشه
قیمتش من خریدم 22 هزار تومان
الان حدود 6 7 ماه من گذاشتم تو سامپم
تنها مشکلش اینه کمی زیادی کلسیم و منیزیم آزاد میکنن
فکر کنم کلش واسه تانک من زیاد بوده
اخه متاسفانه روش دستو العمل خاصی نداره
کلسیم تانک من معمولا 550 تا 600 و منیزیم حدود 1700 هستش
هنوز بعد ار حدود 7 ماه تموم نشده
این توضیح رو هم بدم که من هیچگاه مکمل کلسیم یا منیزیم مجزا استفاده نکردم
از دو ماه بعد از راه اندازی تانک گذاشتمشون تو سامپ
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.