سبزی یا جونه گندم نمیخورن به جاش چیزی نیس بدم بهشون
سبزیجات و جوانه ها در تغذیه نقش مهمی دارند لذا نمی توان حذفش کرد .بهتر است این غذاها را با خوراکی هایی که مورد علاقه شان هست مخلوط کنید و انتظار نداشته باشید که با یکی دو بار در اختیار شان گذاشتن سریع علاقه نشان دهند. ممکن است زمان بر باشد اما ارزش وقت گذاشتن را دارد
مثلا اگر هویج یا تخم مرغ دوست دارند رنده کنید و با سبزیجات خرد شده مخلوط کنید
ویرایش توسط *پویش : 16th December 2014 در ساعت 04:40 PM
سلام
من تازه عروس خریدیم اگه میشه موارد هایی که باید رعایت کنمو چه چیزی بهش بدمو و... در ضمن هفت ماهشه
یچیزی منو نگران میکنه هرجا که میزارم همونجا می مونه تکون هم نمی خوره دلیلش چیه؟
سلام مبارکه
وقتی پرنده ی دستی رو جایی میذارید که راته کمتر پیش میاد بپره
برای تغذیه هم تو سایت مقالات زیادی هست حتمن بخونید
برای اطلاعات بیشتر از نگهداری و اشنایی کلی هم تاپیک زیر رو بخونید
http://www.parsipet.ir/thread26430.html#post175162
ویرایش توسط abolfazl : 16th December 2014 در ساعت 11:59 PM
سرکار خانم پویش عزیز سلام-من روز یکشنبه براشون لونه گذاشتم. به محض گذاشتن لونه ماده رفت داخل و از روز دوشنبه جفت گیریشون شروع شده و روزی شاید 7 الی 8 بار جفت گیری می کنن. قطره ad3e هم 5 روز دادم و دیروز تمام شد. آیا می شه از امروز 5روزم کلسیم بدم بهشون؟
ویرایش توسط amir.oskuee : 17th December 2014 در ساعت 11:37 AM
سلام.
جفتم از لونه اومده بودن بیرون داخلو کنگاه کردم ۳تا تخم بود. ۲تاش سایزش طبیعی بود ولییکیش خیلی کوچیک بود اندازه تخم قناری بود!!!!!!!!!!
علتش چی هست؟
از صبحهم نر رو تخم میخوابه. ماده کف قفش هی رژه میره(از اون رژه هایی ک میرن تا بیانبیرون)
چ کنم. از جمعه هفته پیش اولین تخمشو گذاشته
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
سلام دوستان
تخم جوجه عروسام خوشبختانه جوجه شدند الان جوجه بزرگه 26روزشه...کی باید از والدین جداش کنم؟تغذیشونم هفته ای دوبار نصف تخخم مرغ.گندم.تخمه و سبزیجاته به نظرتون خوبه؟
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)