اسکیمر کف نمیکنه یا تو کاپ آب جمع نمیشه ؟
اگه کف نمیکنه حتما ورودی هوا مشکل داره
اگرم تو کاپ آب جمع نمیشه بعد از یکی دو روز با چرب شدن گلوی اسکیمر این تفاق میوفته یا سطح کف تنظیم نیست
اسکیمر کف نمیکنه یا تو کاپ آب جمع نمیشه ؟
اگه کف نمیکنه حتما ورودی هوا مشکل داره
اگرم تو کاپ آب جمع نمیشه بعد از یکی دو روز با چرب شدن گلوی اسکیمر این تفاق میوفته یا سطح کف تنظیم نیست
سلام
یه تانک فیش اونلی با ماهیان خاص از یه تانک مرجانی کم نمیاره مخصوصا که تو شهرستانها نمیشه مرجان درست و درمون پیدا کرد
send by tapatalk
سلام
حق با شماست
ولی دوست دارم چند شقایق داشته باشم.ایا میشه نگهداری کرد توی تانک فیش اونلی؟؟؟/
بابت راهنمایی هاتون یه دنیا ممنون![]()
سلام به همه دوستان گل کلاب
حالتون خوبه؟
اکتون خوبه؟
یه سوال برام پیش امده.
به نظر شما سیستم بیولوژیکی اک من کم و کسری داره؟
حدود 60 کیلو سنگ دارم.یه اسکیمر معمولی.و حدود 7 کیلو سیپورکس.یه رف 50 لیتری.و ats رو هم تازه راه اندازی کردم.
حالا شما فکر نمیکنید اک نیاز به مدیا نیترات گیر و فسفات گیر داشته باشه؟
دارم دچار جلبک مویی میشم.و این معنیش بالا بودن نیترات هستش دیگه؟درسته؟؟
با تشکر
سهیل جان من بعد از 1 سال تازه از دست جلبک مویی راحت شدم ولی هنوزم چشمامو تیز میکنم ببینم اگه دوباره رشد کرد از بین ببرمشون ....
1-نوره تانکت فقط آبی رو روشن کن . من از ال ای دی کری استفاده کردم ولی نمیشه گفت از نوره ال ای دیه چون بعضی از دوستان با لامپ متال هم همین مشکل جلبک رو داشتن
2-.غذا دهی به ماهیان و ریفها رو به حداقل برسون ، خصوصا اگه شقایق داری فعلا بهش میگو نده.
3-تمامی جلبکها رو با برس وقتی که داری سیفون میکنی به شیلنگ سیفون بده تا با آب از آکواریومت خارج بشه.
4-اگه از نظر مالی مشکل نداری یه فسفات راکتور راه اندازی کن
5-نیازی به استفاده از محلولهای ضد جلبک نداری پس هزینه بیخود در این مورد نکن
6- سطح منیزوم و کلسیوم و پی اچ و کا اچ رو کنترل کن و به سطح مطلوب برسون .
7- پدهای داخل سامپت رو زود به زود بشور و یا تعویض کن
8- بسیاری از سایت ها هم گفتن تی دی اس آب ار او مصرفی رو با استفاده از رزین میکس بد صفر کنید ..البته من هنوز این کارو نکردم
این پیشنهاد من بود که یک سال همه کاری کرده بودم و تازه تونستم کنترلش کنم
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)