متاسفانه اینجا هم خبری از عکس جدید نیست. عکس بزارید.![]()
متاسفانه اینجا هم خبری از عکس جدید نیست. عکس بزارید.![]()
سپاسگزارماز دیدن پرنده های قشنگتون و جوجه های بامزه لذت بردم
فیلم عروستون عالی بود . خوش به حال پرنده هایی که پیش شما بزرگ میشن
با حوصله ای که شما دارین و زحمتی که میکشین حتما کلی هم باهاشون صحبت میکنین پس حق دارن که توی 4-5 ماهگی حرف بزنن و شیرین زبونی کنن
اگه مامان منم توی بچگیم اینقدر ازم مراقبت میکرد الان حتمالا داشتم از فضاپیمای سایوز براتون کامنت میزاشتم
باز هم عکسهای جدید بزارین
شاد باشید و سبز
خوشحالم که شما هم از دیدن عکس ها لذت بردید
حقیقتش خیلی فرصت سخنگو کردنشون رو ندارم بیشتر از پرنده های سخنگوی دیگه ای که هستند یاد میگیرن . البته من هم وقتی پیششون میرم چند تا کلمه را دائم تکرار میکنم
سلام
امروز دیدم که یکی از کاربران محترم جوجه سرنگیشان بعلت اینکه همراه خودشان به سفر برده بودند و در راه با افت دما مواجه شدند متاسفانه تلف شد
http://www.parsipet.ir/thread6725-81.html#post234590
دو تا عکس گذاشتم تا شاید بتونه به دوستانی که به سفر میروند و از طرفی جوجه کوچک هم دارند کمک کند.چون گاهی بخاری ماشین جوابگو نیست و ناگهانی خراب میشود یا سرمای راه خیلی زیاد است
خدا را شکر این جوجه 5-6 روزه را با این شیوه تونستم به سفر ببرم و موردی هم پیش نیامد و فقط موقع رفت که نیمه شب بود و هوا هم خیلی خنک شده بود بخاری ماشین را با درجه کم روشن کردم
ویرایش توسط *پویش : 13th December 2014 در ساعت 06:37 PM
چقد سلیقهسلام
امروز دیدم که یکی از کاربران محترم جوجه سرنگیشان بعلت اینکه همراه خودشان به سفر برده بودند و در راه با افت دما مواجه شدند متاسفانه تلف شد
http://www.parsipet.ir/thread6725-81.html#post234590
دو تا عکس گذاشتم تا شاید بتونه به دوستانی که به سفر میروند و از طرفی جوجه کوچک هم دارند کمک کند.چون گاهی بخاری ماشین جوابگو نیست و ناگهانی خراب میشود یا سرمای راه خیلی زیاد است
خدا را شکر این جوجه 5-6 روزه را با این شیوه تونستم به سفر ببرم و موردی هم پیش نیامد و فقط موقع رفت که نیمه شب بود و هوا هم خیلی خنک شده بود بخاری ماشین را با درجه کم روشن کردم
جزء این از شما انتظار نمیره
ولی بنظرم جزء به اجبار بهتر جوجه سرنگی جا به جا نشه چون ریسکش زیاده
خانم پویش روش بسیار خوب وعالی هست ممنون بابت اطلاعات مفیدی که در اختیار ما قرار میدید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.