سلام جدیدا اطراف قفس نروماده من یه بویی میاد نمیدونم برای چی هست فکر میکنم شاید برای مدفوع شون باشه مثلا بوی شبیه روغن بادوم سوخته یا روغن مورچه
قبلا اینجوری نبودن مدفوع ماده کاملا طبیعی هستش نر هم خوبه فقط گاهی سبزی میخوره آب همراه مدفوع دفع میکنه البته حجم مدفوع نر نسبت به ماده بیشتر هست حال دوتاشونم خوبه و سرحال هستن
میشه راهنمایی کنید ممکنه برای چی باشه؟
گندم پخته،جوانه گندم،ذرت پخته،هویج،تخم مرغ البته سفیده،ارزن،کتان،شاهدانه،ه فت تخم،کرفس،کلسیم،مولتی ویتامین،سیب،انار البته همه رو توی یک روز ندادم هردوتا رو در یک روز بهشون دادم
اینم عکس از مدفوع
اولی مدفوع ماده
البته مدفوعش برعکس شده همیشه این قسمت سفید زیر مدفوع هستش
اینم مدفوع نر که گاهی سبزی میخوره آب همراهشه و میشه شبیه اسهال
![]()
سلام
ببخشید میدونم سوالم تکراریه اما هرچی گشتم تو سایت پیدا نکردم
میشه ی هبرنامه تغذیه جامعبرای زمان استراحت وزمنا اماده شدن برای جوجه کشی و در هنگام رو تخم خوابیدن بهم بدین ممنوم
سلام
این صفحه رو مطالعه بفرمایید
فکر کنم کامله
تغذیه عروس هلندی
سلام، بعد از ماه ها چند وقتیه که عروس نر میخواد جفت گیری کنه ولی عروس ماده نه، همش فرار میکنه و تو قفس بدو بدو دنبال همن.
غذاهای گرم رو بیشتر کردم . الان باید چه کار کنم براشون؟
مرسی
سلام
علاوه بر غذا مناسب شرایط محیطی هم باید مناسب باشه مثل دما نور رطوبت قفس مناسب محیط بدون استرس
اگه موارد بالا رعایت شده ماده هنوز اماده نیست که با غذای متنوع و کمی تحریک کننده اماده میشه
برای اطلاعات بیشتر تاپیک زیرو بخونید
http://www.parsipet.ir/thread26430.html#post175162
ویرایش توسط abolfazl : 12th December 2014 در ساعت 01:05 PM
سلام دوستان
دیشب مجبور شدم با خانواده بیایم شهرستان،توی راه بعلت خرابی بخاری ماشین دمای جعبه جوجه عروسم به ۲۲ درجه رسید،به هر زحمتی بود تا ۲۵ رسوندمش،وقتی رسیدیم خونه بسیار بیحال بود و تعادل نداشت و نوکش میومد کف زمین
گرمش کردم و سرلاک دادم و کمی هم مولتی ویتامین
یکساعت بعد بهتر شد و روی پاهاش ایستاد
آخر شب سرلاک دادم و صبح دیدم دوباره بیحاله و چشماش رو به زور باز میکنه و هرکاری کردم غذا نخورد
به زور کمی سرلاک دادم ولی خیلی بی حاله و حتی صدایی ازش در نمیاد
متاسفانه از دیشب فقط یکبار مدفوع کرده ولی چینه دونش خالی شده بود
با توضیحات بالا لطفا بگین چه کاری میشه براش انجام بدم، و با این تفاسیر به نظرتون دوباره خوب میشه یا نه
لطفا راهنمایی کنین
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)