سلام بنیامین جان ممنون بابت پاسخت
آره اونا انگار نیترات بالای صفر رو قبول ندارن من گفتم نیتراتم 25 خیلی تعجب کردبعدش در مورد اون سیر نیز من چون عکس از دلقکم گذاشته بودم و چشمش دچار ورم شده بود گفته 1 مقدار سیر تازه (منظورم همون سیر خوراکی خودمونه؟) رو غذاش بریز و بده بخوره و به شقایق وقتی که باز بود یه تیکه میگو کوچک بده و یه سیفون بزرگم بزن.حالا باز من اینجوری فهمیدم از صحبتهاش.
با تشکر
فکر میکنم منظورشون همون عصاره سیر هستش که به غذای ماهی بزنید
سلام
بسیار زیباست فوق العاده است
سلام دوستان برای بار سوم یکی دیگه از کاردینالام مردو آخر نفهمیدم این آخری چون تک بود نموند یا به چه دلیل دیگه ای هم پولکی میخورد و هم گرانول ولی چند روزی بود که دیگه اصلا به غذا اهمیت نمیداد و حتی آرتمیا هم نخورد.
ممنون
احتمالا دلش برا اون 2تا تنگ شده بود محمد رضا نگران نباش
سلام دوستان
من میخواستم بپرسم به جای آویزون کردن نور ال ای دی از سقف راه حله دیگه ای هم وجود داره یا نه؟چون میخوام 20-30 سانت از سطح آب به دلیل داشتن لنز فاصله بدم.
ممنون
سلام محمد رضا
معلومه پروژه ساخت ال ای دی تموم شد
بنظر من بهترین حالت آویزون کردن از سقفه ، اگه امکانش نیست میتونه دوتا پایه به دیوار بزنی و از اون پایه ها اویزون کنی
سلام دوستان رف من شدیدا توش داره جلبک سیانو میزنه حتی من امروزم نگاه کردم انگار تو تانک بعضی قسمتها داره میزنه.
به نظرتون چی کارکنم رف رو کلا از اول دوباره راه اندازی کنم یا فقط روی ماسه ها رو سیفون کنم یا اینکه موج ساز ضعیف توش بزارم؟
حتی من تو خروجی رفم پد گذاشتم ولی انگار زیاد کار ساز نیست؟
ممنون
ویرایش توسط clownfish : 14th December 2014 در ساعت 06:58 PM
به نظر من به جای هی راه اندازی مجدد رف علت زدن سیانورو پیداکن تو تانکتسلام دوستان رف من شدیدا توش داره جلبک سیانو میزنه حتی من امروزم نگاه کردم انگار تو تانک بعضی قسمتها داره میزنه.
به نظرتون چی کارکنم رف رو کلا از اول دوباره راه اندازی کنم یا فقط روی ماسه ها رو سیفون کنم یا اینکه موج ساز ضعیف توش بزارم؟
حتی من تو خروجی رفم پد گذاشتم ولی انگار زیاد کار ساز نیست؟
ممنون
علتشو نمیدونم فقط من یدونه واتر پمپ سوبو 800 لیتر در ساعت دارم برای گردش آب تو رف.
بعدش نورمم 12 تا ال ای دی 1 وات که 10 تاش سفیده 2 تا قرمز یعنی از نور قرمز میشه یا نه؟
بعدش موج ساز بزارم تاثیری داره یا نه؟
ممنون
سلام
والا من تجربه زیادی ندارم اما یادمه اوایل که رف رو راه اندازی کرده بودم
نور مهتابی قرمز داشتم که باعث شد رفم پر سیانو باکتری بشه
وقتی نور قرمزو حذف کردم مشکلم حل شد
موفق باشید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.