سلام
نخودیها رو بریز کف رف مشکلی نداره بهتره یه لایه شن روش بریزی تا از ورود آشغال به داخل نخودیها جلوگیری بشه و در صورت نیاز بتونی آشغالها رو سیفون کنی
send by tapatalk

با سلام و صبح بخير خدمت شما
مرسي بابت جواب و ايا سراميك هاي كه دارم رو بريزم بهتر نيس يا قاطي كنم؟ يا يونوليت نميشه استفاده كرد؟
ممنون
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

صبح شما هم بخیر
یولونیت که جالب نیست
اگه نخودیها کمه از سرامیکها استفاده کن و زیاد فرقی نمیکنه ولی نخودی یه چیز طبیعیه ، قبلش اگه تونستی بجوشونشون تا جرمهای احتمالی که باعث بالا رفتن نیترات میشه رو از بین ببری چون قبلا تو سامپ بودن و به احتمال زیاد جرم دارن
send by tapatalk

خواهش ميكنم ماله شما كه قشنگتره.
نه نبود و الان اضافه كردم واسه همين كل دكور رو مجبور شدم عوض كنم و ورودي با يه پمپ جدا از سامپ مياد و خوروجي از بالاي رف ي سوراخ زدم و به تانك اصلي ميريزه

چاکرتیم
نه بابا ماله من که هنوز مهد کودکیه!!!
منم خونه ام رو در حال تعویضم، بعدش یه همچین کاری می کنم، خیلی خوشم اومد، فقط باز یه سوال ، الان یه پمپ آب رو از سامپ می بره داخل آک، یه پمپ هم می بره داخل رف؟ یعنی دو تا پمپ توی سامپ هست و دو تا هم ورودی آب به آک داری؟
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
ویرایش توسط Drax777 : 7th December 2014 در ساعت 10:23 AM

بله درستهچاکرتیم
نه بابا ماله من که هنوز مهد کودکیه!!!
منم خونه ام رو در حال تعویضم، بعدش یه همچین کاری می کنم، خیلی خوشم اومد، فقط باز یه سوال ، الان یه پمپ آب رو از سامپ می بره داخل آک، یه پمپ هم می بره داخل رف؟ یعنی دو تا پمپ توی سامپ هست و دو تا هم ورودی آب به آک داری؟

دوست عزیز مبارک باشه اسبها.همونجور که اقای نوروزی گفتند میشه در سامپ نگه داشت ولی سعی کن داخل خونه ای باشه که جریان اب داخلش کم باشه وهمچنین حباب هوا

یه سوال برام مطرح شده
سامپ که عموماً توی کمد هست و نوری بهش نمی رسه کل روز، و فقط شبها چراغ رف روشنه، خب این حیوونها مشکل بر نمی خورن؟

نه ديگه مثلأ ١٤ ساعت روشنايي ميشه كه روزه مابقي تاريكي شب حالا يخورده بالا پايين
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.