سلام
عروس ماده من دیگه جفت گیری نمیکنه نر همش میخونه و حسابی مست شده اما ماده بعد اون شب و خون اومدن بالش دیگه جفت گیری نکرده پرریزی هم نداره و سرحال هستش اما دیگه زیر نمیده چیکارش کنم؟
غذاهای گرم هم بهشون میدم اما نر کلی مست شده اما ماده نه
سلام.یک جوجه عروس یک ماهه هست که میخواهم بخرمش الان از پدر مادرش غذا میگیره.میخواستم بدونم الان سنش مناسب هست بخرمش؟نکته بعدی کی دونخور میشه؟سوال اخر اگه الان بخرمش ولی بزارم پیش مادر پدرش تا دونخور بشه بد بیارمش بازم به من وابسته میشه؟ یا بهتره الان بگیرمش راستش میترسم الان بگیرم بعد نتونم عا دتشش بدم دونخوردن .ممون میشم کمک کنید.یک عکسش هم میزارم[IMG][/IMG]
سلام. حداکثر سن جوجه عروس برای سرنگی تغذیه کردن25 روز هست و هرچقدر بیشتر بشه قبول کردن سرنگ وتطبیق جوجه باسرلاک سخت تر میشه. بهتره اجازه بدین والدین تغذیه کنن و بعد دون خورشدن جداش کنید. ظرف یکی دو روز رام ودستی خواهد شد.
فرستاده شده از ALCATEL ONE TOUCH 6040Dِ من با Tapatalk
سلام
چند روز پیش یکبار جفت گیری عروسهامو دیدم (فقط یکبار، حالا نمیدونم بیشتر هم بوده یا نه). لونه براشون گذاشتم و کفشو پوشال ریختم. الان خیلی کمتر میخوان از قفس بیان بیرون (البته ماده هنوز شیطونه و بیشتر از نر میخواد بیاد بیرون)
خیلی به لونه سرک میکش و میرن توش و البته نر بیشتر میره. سوالم اینه که نر ماده رو میزنه و دیروز دیدم دمشو گرفته بود میکشید و نمیذاره بیاد تو لونه. این کاراش طبیعیه؟
مرسی
سلام.بعد از لانه گذاری هم شما باید کمتر به پرنده هاوقفسشون سرک بکشید و هم دیگه اجازه ندید ازقفس خارج بشن تاجفت بصورت غریزی به لانه و قفس واز همه مهمتر همدیگه اعتماد کنن و سریعتر آماده ی تکثیربشن. توجه شما به یکی از پرنده ها یابلعکسش باعث بی اعتمادی طرف مقابل به جفت میشه و ممکنه ماه ها تخم گذاریشون عقب بیفته و نرشما تو لک بره.
فرستاده شده از ALCATEL ONE TOUCH 6040Dِ من با Tapatalk
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)