تازه حدودا 10 روزه از پر ریزی در اومده باز میره توی پرریزی؟ از بهار تا این اواخر 4 بار رفت توی پر ریزی شدید.![]()
بله اول بهار اول تابستون آخر تابستون و همین چند هفته پیش که توی انجمن هم گفته بودم چرا اینجوری شده کفر کنم اول های آذر بود
پرها سالم هستن مشکلی ندارن هنوز هم توی سرش پر که تازه جوونه زده داره.
با اینکه بهش رسیدگی میکنم فکر کنم مشکلی داشته باشه چون سایر طوطی هایی که قبلا داشتم اصلا اینجوری نبودن.
امروز هم خیلی بد اخلاق شده همش بهم حمله میکنه اصلا نمیزار دستم نزدیکش بشه
دوستان درود
قفس عوض کردم ویه قفس بزرگتر گرفتم 48*35*65 خودشون که خیلی راضین!
ولی متوجه شدم که کف قفس دوست دارن آزاد باشن وبه اصطلاح قفس گردی کنن برای همین محافظ توری کف برداشتم ... با توجه به اینکه ممکنه بعضی مواقع پاروی مدفوع خودشون بزارن بنظر شما این کار صحیح بود که توری کف برداشتم ؟
با سپاس
یا باید کف قفس رو هر یکی دوروزه تمیز کنید یا توریو وصل کنید دوبارهدوستان درود
قفس عوض کردم ویه قفس بزرگتر گرفتم 48*35*65 خودشون که خیلی راضین!
ولی متوجه شدم که کف قفس دوست دارن آزاد باشن وبه اصطلاح قفس گردی کنن برای همین محافظ توری کف برداشتم ... با توجه به اینکه ممکنه بعضی مواقع پاروی مدفوع خودشون بزارن بنظر شما این کار صحیح بود که توری کف برداشتم ؟
با سپاس
توری اگه باشه بهتره
دوستان راهنمایی کردن
اضافه کنم
میتونید یک سرنگ بخرید و از رو سرنگ ظرف رو 50 سی سی پر کنید
سلام.قفسخریدم. ۲بار با جرمی ساید اسپری کردم روش. گذاشتم توی هوا ازاد اب گرفتم روش هنوز بومیده...
تا کی صبر کنم بعد عروسارو بندازم توش؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
شدت پرریزی چه طور هست؟بله اول بهار اول تابستون آخر تابستون و همین چند هفته پیش که توی انجمن هم گفته بودم چرا اینجوری شده کفر کنم اول های آذر بود
پرها سالم هستن مشکلی ندارن هنوز هم توی سرش پر که تازه جوونه زده داره.
با اینکه بهش رسیدگی میکنم فکر کنم مشکلی داشته باشه چون سایر طوطی هایی که قبلا داشتم اصلا اینجوری نبودن.
امروز هم خیلی بد اخلاق شده همش بهم حمله میکنه اصلا نمیزار دستم نزدیکش بشه
هر دفعه پرریزی اش چقدر طول می کشد؟
احتمال زیاد ماده شما دنبال جفت هست
دوستان درود
این اسباب بازیهای چوبی الیافی رنگی که دربازار موجوده (بنده هم یکی شو خریدم از جای معتبر) واسه عروس هلندی که همه چی رو میجوه و نوک نوک میکنه خطرناک نیست ؟
تا تو قفسشون گذاشتم کلی باهاش سرگرم شدن ولی امروز دیدم حسابی اسباب بازیه نوک نوک و زخمی شده !!!
با سپاس
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.