ویرایش توسط soheil68 : 24th November 2014 در ساعت 10:36 PM
سلام دوست عزیز
ظاهرا قسمت پایین رفیجیوم شما سیانو باکتری داره که با استفاده از یه موج ساز کوچیک و روشن کردن چند ساعت در روز مشکل حل میشه
موفق باشید
سلام
خب دیروز یه سیفون 60لیتری زدم.و رف رو هم تمیز کردم.فکر کنم یه کم شقایق ها بهتر بشن
![]()
ویرایش توسط soheil68 : 26th November 2014 در ساعت 11:37 AM
سهیل جان پس برگای گیاهات کو ؟ هرچی گشتم ورودی رفت رو پیدا نکردم. فکر میکنم ورودی و خروجی رفت از بالاست. درسته ؟ اگر اینجوریست سعی کن ورودی رو با پایین انتقال بدی. دلیل سیانو و دیاتوم هم همین میتونه باشه. از طرف دیگه یک دلیل نداشتن برگ گیاه ها زیاد بودن جریان تو رف هست. خلاصه گیج شدم که رف شما چجوریست. یه توضیح بدید تا دوستان راهنماییتون کنن.
ویرایش توسط imaan : 26th November 2014 در ساعت 06:00 PM
سلام. دوسته عزیز بنظر من رف نباید خیلی خیلی تمیز باشه و بدونه شک یه مقدار دیاتوم یا جلبکهایه دیگه همیشه میهمانه رفه شما خواهند بود و شما با تمیز کردن به این شکل همه پادها و موجوداته مفیدی که در رف تولید میشنرو از بین میبرید ، دوستم داشتی رف تمیز باشه میتونی با یک سیفون از داخله رف همه چیزرو تمیز کنی و هیچ شکی به سیستمه رف نزنی . گیاهتم اگر انگوری باشه خیلی خیلی ضعیف شده میتونی با نور مناسب و محلول آهن . یک جریانه ملایم در رف گیاهتو تقویت کنی و یه رفه پراز گیاه داشته باشی . من الان رفه خودم برخیجاهاش دیاتوم داره ولی در آکواریومم دیاتوم خیلی خیلی کم هستش که اونام بخاطر نورمه که میخام تغیرش بدم . امیدوارم سریه بعد عکسات از رف نمایی زیبا و پر از گیاه باشه موفق باشی
سلام.قربون شما عزیزای دلم
جریان رف از ats میریزه توی رف و سر ریز میشه توی خونه پمپ.جریان که زیاد میکنی انگوری نمیزنه باز کم که میکنی سیانو.موندم چیکار کنم
رف دچار سیانو و و به شدت جلبک مویی شده بود.گفتم حالا که میخوام سیفون کنم اونا رو هم تمیز کنم که خدای نکرده وارد تانک نشه.
انگوریها هم خیلی مویی داشت همه رو جدا کردم.عکسش توی صفحه قبلی هست.
موفق و پیروز باشیم.همه با هم
ویرایش توسط soheil68 : 26th November 2014 در ساعت 11:46 PM
سلام دوست عزیز
همون طوری که دوستان اشاره کردن وجود انواع جلبکها و سیانو باکتری داخل رفیجیوم اشکال چندانی نداره
فقط باید از ورودش به تانک اصلی جلو گیری بشه
شما تایم نور دهی رفیجیوم را تغییر بده ، یعنی کم کنید ، بخاطر سیانو میگم
از یه موج ساز کوچیک هم داخل رف استفاده کنید تاثیر مثبتی داره
سلام
به نظر شما اگه ریف هام رو بفروشم و فقط ماهی کنم اک قشنگ تری نمیشه درست کرد؟
اخه ادم یه ماهیای میبینه که جذابن ولی بخاطر ریف نمیشه خرید؟
نظر شما چیه؟
چند تا عکس دیگه هم بزارم
اینم سامپ
جالبه از روزی که اسکیمر رو شستم دیگه کف نمیکنه.
![]()
تانک ماهی هم برای خودش جذابیتهایی داره که دست کمی از تانک ریف نیست
منم با دیدن انواع فرشته های بزرگ و پروانه ها و همینطور پیکاسو دلقک هوس میکنم تانک ماهی داشته باشم![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)