سلام
1-برای کاهش دعوا بین دیسکس ها چه چیزی رو پیشنهاد میکنید
من 10تا دارم همه باهم مشکل دارن
نور رو کم و زیاد کردم نشد/یه تیکه وسیله گذاشتم تو تانک نشد/تعداد رو افزایش دادم نشد چندتا کار دیگه هم کردم/نشد که نشد!
نظرتون راجع به غذایgbl nova bitsچیه؟
سلام
1-برای کاهش دعوا بین دیسکس ها چه چیزی رو پیشنهاد میکنید
من 10تا دارم همه باهم مشکل دارن
نور رو کم و زیاد کردم نشد/یه تیکه وسیله گذاشتم تو تانک نشد/تعداد رو افزایش دادم نشد چندتا کار دیگه هم کردم/نشد که نشد!
نظرتون راجع به غذایgbl nova bitsچیه؟
هیچ راهی جز زیاد کردن تعداد دیسکس ها و بزرگ کردن حجم تانک و آب آکواریوم برای جلوگیری از دعوا و جنگشون وجود نداره . تعدادشون رو اونقدر زیاد کنید تا دعوای دیسکس ها به حد اقل برسه!
تا ۳-۴ اینچی برای غذا (معمولا در حین غذا دهی و پس از اون) میجنگن . با شروع اولین علائم بلوغ از ۴.۵ اینجی به بعد هم سر پیدا کردن جفت . وقتی هم جفت خوردن و تخم گذاشتن که دیگه رفتار تهاجمی به حد اکثر میزان ممکن میرسه
ویرایش توسط بابک آژیده : 24th November 2014 در ساعت 11:48 PM
سلام به دوستان عزیز.تانکی که بنده درنظرگرفتم برای سایزدیسکسهام طولش 180 وعرض50 وارتفاع90 که 80 سانت آبگیری میشه.برای نورش اساتیدلطف کنن راهنمایی کنند.
ممنون
سلام، دوستان دستگاه تصفیه RO مناسب برای دیسکس باید چه فیلترهایی داشته باشه ؟ یا چه فیلتری نداشته باشه ؟! مدل های زیادی هست مثل 5 فیلتره و 6 فیلتره که مثلا فیلتر mineral دارن. میخواستم ببینم کدومش مناسب هست.
سلام
دستگاه تصفیه اب در تکثیر بیشترین کاربرد را دارد اون هم به خاطر سبک کردن اب هست
اگر قصد سایز کردن دارید نیازی به اب تصفیه شده نیست
برای کسب اطلاعات کامل لینک زیر رو مطالعه بفرمائید
http://www.parsipet.ir/thread25203.html
سلام
شما برای سایز کردن هیچ نیازی به دستگاه تصفیه ندارید با سیفون مرتب و تغذیه خوب به راحتی ماهی هاتون سایز می شند
و خال زدن هم عوامل زیادی داره از رنگ شن و بک گراند تانک بگیرید تا اصلی ترین دلیل اون که نژاد و کیفیت دیسکس هست می تونه در این امر دخیل باشه
اون فیلتر منبرال اصلی ترین و گرون ترین فیلتر دستگاه تصفیه هست اگر قصد تهیه دستگاه تصفیفه اب رو دارید اول توصیه میکنم برای سلامتی خودتون و خانواده محترم از اون استفاده کنید بعد هم در زمان تکثیر اون هم برای افزایش میزان هچ تخم ها
سلام دوست عزیز
در برخی مناطق کشور که کیفیت آب برای نگهداری دیسکس مناسب نیست از R/O استفاده میشه ولی از دوستان تهرانی هستن کسانی که با آب شهری هم نگهداری میکنند وهم تکثیر.
همونطور که دوست خوبمون جناب sayesh فرمودند احتمالا باید از دیگر موارد باشه.
البته استفاده از R/O ضرری نداره و چه بسا خوب هم هست ولی به خاطر هزینه اش توصیه نمیشه.
ممنون بابت راهنمایی، فقط منظور من مینرال ( Mineral) بود و نه ممبران ( Memberan) ، اگه دیده باشید یه سری دستگاه ها 6 فیلتر داره و فیلتر آخر یا Mineral هست یا Alkalin . و من میخواستم ببینم که باید بعد از Memberan شیر تخلیه داشته باشم یا مستقیم از شیر آخر دستگاه که از فیلتر آخر یعنی Mineral هم عبور کرده، استفاده کنم.
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)