سلام
دوستان من میخوام درپوش تانک دیسکس هام رو بردارم برای سیفون راحت تر
به نظر شما مشکلی پیش نمیاد؟
فکر نمیکنم خودشون رو بیرون بندازن ارتفاع سطح اب تانک من تا بیروم 12 سانته!!!!!!!!!!!!
کسی در این مورد تجربه ای داره؟
سلام
دوستان من میخوام درپوش تانک دیسکس هام رو بردارم برای سیفون راحت تر
به نظر شما مشکلی پیش نمیاد؟
فکر نمیکنم خودشون رو بیرون بندازن ارتفاع سطح اب تانک من تا بیروم 12 سانته!!!!!!!!!!!!
کسی در این مورد تجربه ای داره؟
سلام، نمیدونم اسم این رو به طور علمی میشه حافظه گذاشت یا نه، اما به طور اتفاقی چند روز هست که به دیسکس ها با یه قاشق پلاستیکی سفید غذا میدم، این رو چند بار تست کردم که وقتی دستم رو بدون قاشق سفید میارم بالای تانک 1-2 تاشون به آرامی میان بالای آب اما وقتی قاشق سفید رو میارم بالا همشون با تمام سرعت میان بالای آباین رو چند بار تست کردم و کاملا مطمئنم فرقش رو میفهمن
![]()
من موقع قرنطینه و برای حمام نمک تجربه بیرون پریدن رو داشتم، از یکی هم شنیدم که یکی از دیسکس هاش از یه فضای کوچک ( که خودش میگفت نهایت 2برابر اندازه خود دیسکس بود ) بیرون پریده. یه بار هم یکی میگفت که دیسکس هاش شیشه درپوش رو شکستن.
اگه دیده باشید دیسکس ها وقتی استرس شدید میگیرن در عرض 4-5 ثانیه حرکات بسیار سریع و عجیب غریبی دارن و اصلا نمیفهمن که دارن چیکار میکنن و به طرف چی میرن.
به نظرم ارزشش رو نداره که ریسک کنید.
سلام اینجوری که دوستان میگن شاید درست باشه
ولی من یک ساله اصلا رو اکواریوم هیچی نزاشتم بازه بازه ارتفاع اب تا لبه اکواریوم هم بین 10 تا 15 هست چون من تا جایی که جا داشته باشه پر میکنم تو تانک قرنطینه هم هیچی نزاشتم و حتی برای یکی از ماهی هام که ژنرال تونیک زدم هم هیچی نزاشتم
خلاصه تو این یک سال بیرون نپریدن تانک دوستم هم که خودم راه انداختم با همین شرایط هست که اونم تا حالا بیرون نپریدن
دوست عزیز اهتمال پریدن که هست من خودم تا حالا دو بار اتفاق برام افتاده که یکیشون هم مرده ولی هم میشه پیش بینی کرد حتما دیدید بعضی موقعها دیسکسها حالت عادی ندارند واسترس زیادی دارند.واون موقعها درپوش را گذاشت .بعدشم خیلی کم پیش میاد که اینقدر بتونند بپرند.من چندین ساله دیسکس دارم یکی ودوتاهم نیستند ویکی ودوتا اک هم نیست فقط همین دو مورد برام پیش امده ولی حالاهم از درپوش استفاده نمیکنم جز موارد خاص
مسلما ریسک بیرون پریدن دیسکس نسبت به ماهی مثل آروانا بسیار کمه! ولی به هر حال در مواقع استرس و وجود بیماری های پوستی شدید میتونه از تانک بیرون بپره . حتی استفاده از دارو های قوی و ... هم میتونه باعث بشه دیسکس به خصوص از کناره های آکواریومب ه بیرون بپره
سلام به همه دوستان
من سه جفت دیسکس دارم که چند باری هم ازشون بچه گرفتم
ولی الان حدود یک ماه و نیم میشه که دیگه تخم ریزی نمیکنن
یکی از دوستان گفت گله کنم این کارم کردم ولی فایده نداشته
ممنون میشم راهنمایی کنید
با فرض اینکه هیچ مشکلی هم وجود نداشته باشه ، جفت دیسکس ممکنه به دلایلی تا ۲-۳ ماه هم تخم گذاری رو متوقف کنند
ولی مشکلاتی مثل :
بالا بودن دمای آب آکواریوم دیسکس ها
ضعیف شدن نر یا ماده
استرس
بیماری
شرایط بد آب
....
میتونن مانع تخم گذاری دیسکس بشن
موارد فوق رو چک کنید . دمای تانک روی ۲۹ ست بشه . آب رو هر روز ۳۰٪ با آبی ۲-۳ درجه سرد تر سیفون کنید .این تغییر دما میتونه دیسکس ها رو به تخم ریزی ترغیب کنه . بیشتر از ۳۰٪ نشه فقط
موفق باشید
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)