سلام خسته نباشید
ماده فنچ من بعد از گذاشتن 4 تخم که 3 تای ان جوجه شده و بزرگترین جوجه اش 6 روزه است دو روزی است
در ناحیه مقعد دچار ریختگی پرها وتورم شده و به نظر حوالی ان ناحیه زخمی شده است علتوچیست و باید چه کنم
سلام خسته نباشید
ماده فنچ من بعد از گذاشتن 4 تخم که 3 تای ان جوجه شده و بزرگترین جوجه اش 6 روزه است دو روزی است
در ناحیه مقعد دچار ریختگی پرها وتورم شده و به نظر حوالی ان ناحیه زخمی شده است علتوچیست و باید چه کنم
سلام
اگه شپش توی محیطشون نباشه ، ممکنه تجربه ی اول تخمگذاریش بوده و بعد از تخمگذاری مقعدش ب این حالت درومده .
ولی اگه مطمئنید ک دو روزه ب این حالت درومده ، احتمالا میخواد مجدد تخم کنه ک متورم شده .
عکسش رو فرستادم اصلا جفت گیری نداشته که بخواد تخم کنه اما به نظر سر حال میاد فقط کمی استرس داره به نظرم البته همینطور که گفتید بار اول تخم گذاریشه . حالا خوب میشه به مرور?
ویرایش توسط alireza j : 23rd November 2014 در ساعت 02:13 PM
تخم گذاری و یا عدم تخمگذاری هیچ ارتباطی با جفتگیری نداره .
تخمگذاری ی روندی در ماده هاست ک در صورت آماده بودن بدنشون ، رخ میده .
حالا اگه قبل از تخمگذاری ، پرنده ی ماده با پرنده ی نر جفتگیری داشته باشه ، تخمی ک ماده میذاره ، نطفه داره و درصورت مطلوب بودن شرایط ، داخل تخم جنین شکل میگیره .
اگر هم جفتگیری نداشته باشه ، تخم بدون نطفه بوده و ب اصطلاح تخم هرز بهش گفته میشه .
ان شالله خوب میشه .
سبزیجات و ب خصوص کاهو رو در غذاییش حتما قرار بدید تا دستگاه گوارشش بهتر کار کنه و برای دفع تخم و یا حتی مدفوع ، دچار مشکل نشه .
ولی این رو هم در نظر داشته باشید ک اگه در مصرفش زیاده روی کنن ، ب اسهال میفتن .
هر دو سه روز یبار ی تیکه ی کوچیک کاهو و یا سبزی تره میتونه براش کارساز باشه .
سلام من 1 ماده دارم دایم دم نداره به نظرتون خودش دمش میکنه یا نرم؟![]()
سلام
این اتفاق معمولا در مواقعی رخ میده ک نر آماده برای جفتگیری هست و ب اصطلاح مسته . ولی ماده هنوز آماده نشده .
نر سعی داره جفتگیری رو انجام بده ولی ماده اجازه نمیده . وقتی هم ک اجازه نمیده ، نر مدام ماده رو دنبال میکنه و تا اونجا ک بتونه پرهای ماده رو میکَنه .
در غیر اینصورت ممکنه فنچتون بیمار باشه .
شما رفتارشون رو زیرنظر داشته باشید و ببینید آیا نر دنبال ماده میکنه یا خیر .
سلام دوستان اطلاع ندارین هنگام سرما خوردگی به فنچ چی باید بدیم؟
[QUOTE=rezza;232061]
سلام
ب شرطی ک اسهال نشده باشه ، غذایی هیچ تغییری نمیکنه .
فقط باید جاش گرم باشه .[/QUOTE؟
رضا جان یادم رفت برش دارم دیشب بیرون مونده سرما خورده دایم میلرزه سرش تو پرش دستم میزنی بهش تکون نمیخوره اسهال نشده !دارو چیزی بدم بهش؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.