دوست عزیز اگه منظورتون کامل شدن سیکل هست میتونید از باکتری زنده وموادی که داخل بازار استفاده کنید که سیکلتون ده روزه طی میشه راه دیگرم یه تیکه میگو یا یه غذا بندازید داخل اکتون ,دراین مورد از یک ماه تادوماه طول میکشه ولی در هر صورت شما باید کم کم ماهی اضافه کنید.درمورد اسکیمر شماهر جور تنظیم کنید همون حالت پیش میاد.در مورد لایوراکها اگه میخواید بچسبونید از چسب مخصوص مرجان استفاده کنید سیمان اهک دارد که برای خارج کردنش مشکلاتی هست
ویرایش توسط شادکامی : 22nd November 2014 در ساعت 11:38 AM
این عکس رو همینجوری گذاشتم اینجا تا همه از دیدنش لذت ببرن، بخش مناسبی براش پیدا نکردم، تاپیک جدید هم نمی خواستم باز کنم، در صورت عدم صلاحدید، بزرگان حذفش کنن لطفاً.
یه روزی خودم می سازمش...
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
ویرایش توسط Drax777 : 22nd November 2014 در ساعت 02:36 PM
سلام
تو قسمت سایر گفتگوها این تایپیک رو داریم
http://www.parsipet.ir/thread30848.html
send by tapatalk
با سلام تو تمام اين سايت در مورد همه جور راكتور تايپك هست الا دنيتراتو چرا؟؟؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان من گیاه انگوری تو رفرجیوم داشتم حدودا یک سال بود خیلی هم رشد کرده بودن .لی چند روزه همه برگاش ریختن فقط ساقه هاش مونده علت چیه
سلام من يك فاير فيش يا دارت فيش دارم امروز متوجه شدم يك طرف بدنش ضخم شده و به اندازه يك نخود تورم كرده متاسفانه نتونستم ازش عكس بزارم چه بيماريه و رَآه درمانش چيه
![]()
راستش من که با این جوابها قانع نشدم
1-چند مدل راه اندازي سيستم داريم ؟نام ببريد و مشخصات اونهارو بگيد.مثلا یکیش سیستم برلین ،خب بقیش ؟
2- چطور ميتونم لايو راك ها رو به هم بچسبونم با سيمان ميشه يا چسب خاصي وجود داره ؟منظورم برای چیدمان لایو راکها بود یه نفر جواب داد با چسب مرجان که فکر نکنم مقرون به صرفه باشه اگه خواسته باشیم برای دیزاین سنگها رو با چسب مرجان به هم وصل کنیم ! راه دیگه ای وجود نداره ؟
3- تجربه استفاده از کاتالیست برایتول رو بعنوان بیو پلت کی داره ؟
ویرایش توسط hjkesler : 23rd November 2014 در ساعت 06:32 PM
براي چسباندن لايوراك بهترين چسب مرجانه كه مارك JBL گرونه ولي مارك ISTA قيمتش خوبه رَآه ديگه كه YOU TUBE بارها ديدم سوراخ كردن لايوراك با دريل و رد كردن سيم ماهيگيري از سوراخهاست رَآه ديگه درون لايوراكها راسوراخ بزرگتر ميزنيم و از سوراخهاست يك لوله پوليكا كوچك رد ميكنيم اينطوري لايوراكها روي هم سوار ميشند البته بايد لوله پوليكارو با يك كفي مطمعن محكم كرد كه بهترين حالتش يك صفحه از جنس پلاستيكي هست
سلام به نظر شما امیدی به ترمیم این شقایق من هست؟بیچاره اسولاریس هام امروز میخاستن بازش کنن با دهنشون میکشیدنشون باز شه
![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)