مرسی بهترین مدل غذا که تو بازار باشه چیه؟
آقا یه سوال برا من پیش اومده
با توجه به افزایش شدید محصولات اوشن فري
به نظرتون سرا فلاور به اندازه ی سوپرردسين و اور رد پروتعين و اون خاصیت رنگ دهی رو تو فلاور داشته باشه ?
در حال حاطر نصف قیمت تقریبا سرا با اوشن فري
دوستانی که اطلاعات کاملی دارن خواهشم جواب بدن فقط
خوب بهتر نیست شما که دنبال جواب از دوستان با تجره هستید حد اقل با دقت بیشتری جمله بندی کنید سوالتون رو؟
این جمله سر و تهش معلوم نیست :
در ضمن غذای سرا فلاورهورن یه غذای معمولیه و اوشن فری تو مقوله فلاورهورن محصولات و غذا های حرفه ای تری ارائه کرده . به هر حال اگر رنگ ماهی هدف شماست ، سرا فلاورهورن هم بد نیست و میتونه رنگ ماهی رو تو دراز مدت قرمز و شفاف تر کنه
سلام.خوب بهتر نیست شما که دنبال جواب از دوستان با تجره هستید حد اقل با دقت بیشتری جمله بندی کنید سوالتون رو؟
در ضمن غذای سرا فلاورهورن یه غذای معمولیه و اوشن فری تو مقوله فلاورهورن محصولات و غذا های حرفه ای تری ارائه کرده . به هر حال اگر رنگ ماهی هدف شماست ، سرا فلاورهورن هم بد نیست و میتونه رنگ ماهی رو تو دراز مدت قرمز و شفاف تر کنه
سرا فلاورهورن توی سایت سرا خیلی وقته در قسمت غذاها نیست.
ایا این سرا فلاورهورن که توی بازار کم و بیش پیدا میشه مطمعنه؟![]()
ممنون بابک جانخوب بهتر نیست شما که دنبال جواب از دوستان با تجره هستید حد اقل با دقت بیشتری جمله بندی کنید سوالتون رو؟
به نظر شما چه غذایی میتونه جایگزین محصولات اوشن فری باشه
چون یا گیر نماد یا به صرفه نیست
غذایی که معرفی میکنید میتونه به اندازه غذاهای رد سین یا اور رد تو ماهی اون رنگ و شفافیت و ایجاد کنه ؟
با تشکر
من اصولا اعتقادی به غذا های هد فلاورهورن ندارم . بهترین غذا به نظر من میگو چرخ کرده و عصاره سیر + یک غذای ضد انگل مثل spectrul + مولتی ویتامین JBL Atvitol هست .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.