سلام
خداروشکر ب موقع متوجه شدید و بهش رسیدگی کردید .
میدونید دلیلش چی بود ک تخم برگردون شده بود ؟؟؟
سلام
خداروشکر ب موقع متوجه شدید و بهش رسیدگی کردید .
میدونید دلیلش چی بود ک تخم برگردون شده بود ؟؟؟
سلام.
این ماده سری قبل یعنی تقریبا سه هفته قبل 4 تا تخم پوچ گذاشته بود.شروع به تخم گذاری اتومات کرده بود که متاسفانه دیروز اهل خونه که صبح باید برن سر بزنن به پرنده ها با این چهره ی بی حال روبه روشدن
الان خونتون باید 400 500 تایی کوکاتیل داشته باشی !؟!
یه آکواریوم هم بخر دیگه![]()
سلام
خداروشکر که حالش خوب شده.
من از اون مخاطب خاص پرسیدم میگه بلد نبودم خب:'( میگه من دست میزدم میکشتمش مخصوصا با اون شرایط خاص که تخم پیچیده بو ه.اگر زحمتی نیست اموزشش رو بگید چجوریه که اگر خدایی نکرده برای کسی پیش اومد بتونه حل کنه
ویرایش توسط hearth_brocken : 13th November 2014 در ساعت 05:32 PM
نه آقا ماهی در تخصص ما نیست.[emoji38]
اون مخاطب خاص رو سلام برسونید بگید همون سرچ کنه!!!
فرستاده شده از HUAWEI G525-U00ِ من با Tapatalk
اون عروس ماده بیچاره چرا اونطوری بود؟
بیحال شدنش و خوب اومدین
نمیشه حالا یکم توضیح بدید چطور تخم و در اوردید؟!!!
من یک بار واسه مرغو دیدم اما مرغ کجاست عروس کجاست؟؟؟!!!
شاید هم بد اموزی داره بگید همه از فردا هر کی مادش و احساس کنه تخم نمیکنه یا دیر تخم میکنه دست به کار بشه![]()
این طفلک دیگه حتی نای فرار کردن هم نداشت و شاید بشه گفت منتظر بود تا تموم کنه.بهرحال لطف خدا بود.
بله متاسفانه یه حرفی اینجا زده میشه و چند وقت دیگه با هزار تعبیر و تفسیر بر میگرده همین جا که یکی گفت این کار رو بکنی خوبه اما اگراینطور بکنی اینجور میشه و هزار بحث دیگه که گفتنش به سود خیلی ها نمیتونه باشه.چون اگر فشار بیاد زیر شکم یا پهلوهای پرنده یا تخم داخل شکم میشکنه و روده پاره میشه و تلف میشه یا ممکنه گردنش موقعی که درحال جابجا کردن تخم هستن بشکنه و تلف بشه.
اما کلا باید اول جای تخم رو پیدا کنی توی شکمش،بعد با رطوبت داغ زیر شکمش رو نرم کنی و بعد کم کم تخم رو به سمت مقعد بچرخونی و هل بدی بیاد بیرون.
طفلکی، چه زجری کشیده [emoji17]
وای چه ترسناکه، خوب شد شما بودین و به دادش رسیدین بنده خدا رو.
من میخواستم بپرسم دقیقا چه جوری کمکش کردین که تلف نشه، بعد که خودتون توضیح دادید اصلا ترس برم داشت. کلا تجربه خیلی خاصیه.
در مورد اون پرنده که حالش خوب نبود، ببخشید اینجا میپرسم ولی چکار کردین که وزنش دوبرابر شد؟ مرسی
بسیار عالی بودن واقعا خوش بحالتون ....... دعا کنین منم زودتر صاحب اینجور پرنده ها بشم. خدا براتون نگه داره
سلام.از دانه های خشک فقط ارزن و کتان خورده و مقدار کمی تخمه،بجاش هویج،سبزی جعفری و جوانه گندم و سفیده تخم مرغ بسیار زیاد خورده.قفس کوچک هم براش انتخاب شده که کمترین تحرک رو داشته باشه.اینجوری نه تنها با کنترل دانه های خشک چربی به حداقل رسیده،خوردن سبزیجات هم جذب ویتامین داره براش و هم چربی سوزی میکنه. ممنون از نظر لطفتون.طفلکی، چه زجری کشیده [emoji17]
وای چه ترسناکه، خوب شد شما بودین و به دادش رسیدین بنده خدا رو.
من میخواستم بپرسم دقیقا چه جوری کمکش کردین که تلف نشه، بعد که خودتون توضیح دادید اصلا ترس برم داشت. کلا تجربه خیلی خاصیه.
در مورد اون پرنده که حالش خوب نبود، ببخشید اینجا میپرسم ولی چکار کردین که وزنش دوبرابر شد؟ مرسی
ممنون.نگران نباشید.حتما شما هم به زودی صاحب کلی پرنده ی زیبا خواهید شد.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.