به نظر من + تجربه خودم
اگه شما در هنگام استارت از استارت اپ های قوی مانند محصول شرکت پروبیو یا جی بی ال استفاده کرده باشید + عناصر کمینه مانند ید .کلسیم .مس .اهن .میکرو ارگانیزم های دریایی در تانک شما به اندازه نرمال باشه نور مناسب داشته باشید و در کنار اون سطح نیترات .نیتریت.فسفات.امونیاک در سطح مطلوب باشه شما میتونید مرجان یا شقایق داشته باشید
من خودم ماه اول راه اندازی تانک مرجان مشعلی داشتم که مرجان فوق العاده حساسی یه عکس هاش موجوده
دوستان يك شري سنج مناسب و كيت كامل تست براي ريف چه ماركي را توصيه ميكنيد
جججااااااننننن؟؟؟
خوبی؟؟؟
این چه کاریه آخه؟؟؟
اولا هرچی گیرت اومده با هم ریختی تو حلق اون تانک بدون در تظر گرفتن اینکه یه سری از اینا (برای شما بیشترشون) نیاز به حجم بالایی از فضا و آب دارن، خب انتظار داری نمیرن؟؟؟
بعد ورداشتی فریزشون کردی؟؟؟ اون چرا؟ نکنه می خوای درس عبرتی بشه برا بقیه ماهیا تا ببینن ونمیرن؟
بریزشون دور، هرچقدر هم پول بالاشون داده باشی کلی مرض میاره لاشه اینا
یا نه توی شیشه الکل نگه داری کن خب...
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
منکه امشب رفتم بخرم، طرف آشنا بود گفت api نبر چون شرکتی نیست و تاریخ مصرف درست حسابی نداره، سرا ببر اما دوستان مثل اینکه ازش خیلی راضی هستن و یه تست دیگه هم هست به اسم سالیفرت که توی چندین پست قبلی جزء جواب های من بوده که اون کمی گرونه ولی خیلی بهتره
در ضمن همه تستها همه چیزشون خوب نیست و یکی دو موردشون مشکلی داره.
باز برگردی عقبتر توی جواب سوالای من می بینی
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
ویرایش توسط Drax777 : 13th November 2014 در ساعت 01:52 AM
سلام دوسته عزیز ، شما احیانأ در کشتارگاه کار میکنید !? این همه تلفات !!! خدایی من بودم تا حالا دغ کرده بودم ، نه از بابته هزینشون بخاطر این موجوداته زیبا که به کشتن دادم . بخطر همین هستش که میگن ماهیهارو باید در فواصله معینی به آکواریوم اضافه کنیم ، شما وقتی اولین ماهیت مرد باید دلیلشو پیدا میکردی تا بقیشون تلف نشن ، حالا مرجان و شقایق هم همینه و قتی ما اطلاعاتمون هنوز کافی نیست با اولین اشتباهه کوچیک کلی تلفات میدیم ، فقط با خوندنه مطالب همه چیز حل نمیشه باید اونقدر تجربه داشته باشید که بتونید با هر مشکله کوچیک و بزرگی مقابله کنید و راه حله برطرف کردنشو بدونید ، اینم فقط با کسبه تجربه امکان پذیر هستش . من این دفعه دومم هستش آبشور راه اندازی کردم ، ولی با یک اشتباه کله سیستم بهم ریخت و حدود یک ماه طول کشید تا بتونم شرایطرو به تعادل برسونم قسمته آلبوممرو نگاه کنید متوجه میشد . کمی صبر و کسبه تجربه اولین حسنش زیباتر شدنه آکواریومتون هستش بعد تلفات ندادنتون هستش . من برایه همه دوستان آرزویه موفقیت میکنم ، اوله مطلبمم کمی با شوخی همراه بود امیدوارم به دل نگیرید .
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)