مولی گوپی مونو پافر ارچر اسکاتآقا دیروز من یه چیزی دیدم شاخ درآوردم...
رفتم آکواریوم پارک شهر، دیدم سه تا مولی بالنی پشت زرد رو انداخته توی تانک آب شور و به راحتی دارن زندگی می کنن اونم سه هفته!!!������������� �����
بابا اینا آب شیرین هستن آخهههه....������ ������ ������
گفتش داریم آزمایش می کنیم ببینیم کدوما همسان می شن...
آخه چه جوری ؟؟؟
اینا ماهی های لب شور هستن با شور کردن تدریجی اب میتونن توی آب شور زنده بمونن با کاهش شوری هم میتونن توی آب شیرین زنده بمونن
اما مواردی که من دیدم اینا توی آب شور خیلی بهتر و سالم تر از آب شیرین هستن
یعنی من مثلاً گوپی درست و درمون بگیرم و بعدش کم کم آبش رو شور کنم می تونم بعد از ۲-۳ بندازمش توی تانک خودم؟
میدونم باید چند هفته باشه، جا انداختم توی متنم
گوپی چون قشنگه، تولید مثل خوبی هم داره، اذیت کن هم نیست
من تا قبل از عروسیم یه تا تانک داشتم
یکی اصلی، یکی ماهیای کوچکتر و یکی زایشگاه!!! همه هم آب شیرین و گیاه خوار بودن ولی دیگه آب شیرین نمی خوام، یه دونه هم دارم که کوچیک هست می خوام بدم برام پشتش سامپ درست کنن و بکنمش آب شور، توش اسب دریایی نگه دارم، چون اون حیوون آب مواج و در جریان نباید داشته باشه
میگم شما چندتا اک باید داشته باشید نگید نه,نمیتونید رف اکتون را جوری بذارید یا کمد زیر تانک را جوری تغییر بدید که مشخص باشه واسب دریایی را هم داخل رف نگه داریدمن تا قبل از عروسیم یه تا تانک داشتمیکی اصلی، یکی ماهیای کوچکتر و یکی زایشگاه!!! همه هم آب شیرین و گیاه خوار بودن ولی دیگه آب شیرین نمی خوام، یه دونه هم دارم که کوچیک هست می خوام بدم برام پشتش سامپ درست کنن و بکنمش آب شور، توش اسب دریایی نگه دارم، چون اون حیوون آب مواج و در جریان نباید داشته باشه
با سلام
وقتی به مرجان غذا میدیم (غذای مایع ) میدیم آیا باید سامپ رو هم قطعش کنیم ، اگه باید قطع کنیم زمانش چقدره ؟
کسی در مورد غذا خور کردن و مهمتر از همه نگهداری نوارمسی تجربه ای داره ؟ چه سایزیش موقع خرید بهتره کوچیک یا بزرگ ؟مثل مرون عاشق نوار مسی ام
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.