سلام بذارید منم تمرین کردن رو دست آوردن طوطی خودم و بهتون بگم شاید جواب داد.
من اول بهش چند تا تغذای مورد علاقشو (برای من تخمه است) بهش میدم و بعدش دستمو میگیرم جلوی پاهاش ، اگه گاز گرفت یا میخواست گاز بگیره
دستمو میبرم پشتم و تخمه را هم بهش نمیدم و چند قدم میرم عقب.
میام جلو و دوباره بهش تخمه میدم و همینکارو تکرار میکنم باز اگر گاز گرفت میرم عقب ولی اگه گاز نگرفت بهش جایزه میدم.
حدود 2 روز کار کردم که الان میبینه میپره رو دستم و بعضی اوقات هم صدام میکنه که برم بیارمش رو دستم.
انشاالله برای شما هم جواب بده
خیلی ممنون. بله حدود سنش بین 1.3 ماه تا 1.7 ماه است از روی رنگ چشم.
ببینید پرهاش قبلاً چطور بوده ، و ببینید چقدر فرق کرده بعد از پرریزی. البته هنوز تو پرریزیه و کامل درنیومده.
این عکس قدیمیش :
![]()
اینم عکس جدیدش که تو پست قبلی گذاشتم.
Click here to view the original image of 800x600px.
به نظر خودم خیلی فرق کرده، اصلا جوری شده که انگار یه کاسکوی دیگست.
البته هنوز کامل نشده پراش و هنوز تو پرریزیه.
ویرایش توسط Madanzadeh : 9th November 2014 در ساعت 08:26 PM
دوستان یه سوال دیگه.
الان کاسکوی من ادای کلمه رضا و بیا را قشنگ در میاره. یعنی کامل میشه فهمید میگه رضا و بیا.
قشنگ متوجه میشه و میدونه که من رضا هستم مثلا دیشب گفتش "رضااااا بیااا"
بالای 10 تا کلمه هم ناواضح و غیر نامفهوم میگه.
این ادا درآوردن کاسکوم کی با حنجره میشه و با گلو تکرار میکنه. ؟؟
ویرایش توسط Madanzadeh : 9th November 2014 در ساعت 07:59 PM
پس خیلی نمیترسه اما این تمرین جدید هم میتونه کمکتون کنه . پیشرفتتش خیلی خوب بوده . قفسش چون بزرگ نیست بالای قفس سخته براش .. مهم نیست
اول یه چوب ( چوب نازک مثل چوب خوراکی ) تهیه کنید و بهش معرفی کنید که وقتی میبرید نزدیک نترسه .. مثل معرفی اسباب بازی
هر وقت دیدین ترسی از چوب نداره تمرین جدید رو شروع کنید .. دو روز بعد از شروع تمرین جدید نتیجه رو بگید که ببینیم می تونید این روش رو ادامه بدین یا نه ..
میتونید تمرین قبل رو هم ادامه بدین اما بیشتر با هدف اینکه از دست غذا بگیره
سلام دوستان
یک سوال داشتم خدمتتون
کاسکو من از دست غذا میگیره و سر میده
و به روش ازردن رودست با چوب 6 روز کار کردم ولی جیغ میزنه و گاز میگیره
چی کار کنم بیاد رو دست؟
مرسی
سلام
در صفحه قبل این بحث مطرح شد با سرچ در انجمن میتونید مقاله های مفید پیدا کنید میتونید بخش زیر رو هم مطالعه کنید.......
اهلی کردن و برقراری ارتباط با طوطی
متوجه سوال شما نشدم .. اما به طور خلاصه طوطی ها یک ساختار مشابه حنجره انسان دارن بنام سیرینکس syrinx یا سوتک . صدا با ارتعاشات دیواره ی سوتک تولید میشه و با عبور از گلو ،دهان و با حرکات زبان ،طوطی ها کلمات و صداهایی مثل ما رو ایجاد میکنن
که یه بحث مفصله و می تونه در قالب مقاله هم تو سایت قرار بگیره
سلام . با این شدتی که از چوب میترسه ، اصلا نباید ازش استفاه کنید . داخل قفس هست یا بیرون قفس ؟ کجا باهاش تمرین میکنید ؟ بیشتر توضیح بدین
خیلی ممنون از شما ، منظورم اینه که الان کاسکوی من کلمه های "رضا" و "بیا" را اداشو مثل سوت در میاره و یعنی متوجه میشیم که این کلماتو میگه و گلوش موقع ادا درآوردن باد میکنه و دهنشم باز و بسته میشه. میخوام بدونم این کلمه هایی را که الان تقریباً مثل سوت میگه درست میشه و چقدر زمان میبره؟؟ کلمات زیادی به صورت ناواضح میگه اما این دو تا را راحت متوجه میشیم.
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)