سلام دوستان.
امروز دیدم که کاسکوم یه رفتار عجیبی از خودش در میاره.
بعضی اوقات حین قفس نوردی میره بالای قفس و با یه پا آویزون میشه.
مشکلی نداره؟؟
جدیداً هم کلماتش مفهوم تر شده و بابا و رضا را میگه.
سلام دوستان.
امروز دیدم که کاسکوم یه رفتار عجیبی از خودش در میاره.
بعضی اوقات حین قفس نوردی میره بالای قفس و با یه پا آویزون میشه.
مشکلی نداره؟؟
جدیداً هم کلماتش مفهوم تر شده و بابا و رضا را میگه.
داره بازی میکنه ... حتی ممکنه تو این حالت قار یا جیغ هم بزنه ..یا به سرعت بال بزنه .. کاملا طبیعیه و با اینکار هم انرژیشو تخلیه میکنه و هم قدرتشو به اسباب بازی هاش نشون میده ..وقتی اینجوری بازی میکنه جلوش رو نگیرید .. اجازه بدین به حال خودش باشه ..
http://www.parsipet.ir/thread16155.html
سلام.
الان دو روزی میشه که روزی نیم ساعت( دوتا ربع ساعت)در روز باهاش تمرین سردادن می کنم به این صورت که غذای مورد علاقشو میریزم تو ظرفش و وقتی که می خواد سرشو بیاره پایین برای خوردن غذا من سرشو می خارونم و اگه دیدم برگشت گاز گرفت نمیزارم غذاشو بخوره ولی اگه گاز نگرفت میزارم یه دونه برداره بخوره( که 99درصد موارد هم برمیگرده گاز میگیره)بعدشم طرفای شب تمرین روی دست اوردن رو باهاش می کنم به این صورت که دست راستمو بهش تا اونجا که بشه نزدیک می کنم و با دست چپم بهش جایزه میدم و الان دستی که جایزه توشه رو یکم اونورتر از اون یکی دستم میزارم و کاسکوم گردنشو دراز میکنه و غذا رو میگیره.
توی تمرین سر خاروندن اصلا پیشرفتی نکردم ولی توی تمرین روی دست اوردن پیشرفت خوبی داشتم.به نظرتون کارم تا اینجا درسته؟![]()
بله اکثر کاسکو ها .. دیگه فکر کنم با توضیحاتی که دادم متوجه شدین که طبیعیه
سلام . هر دو تمرین رو با هم انجام ندین! یه اشتباه تو یه تمرین ، روی اعتمادش تو تمرین دیگه تاثیر میذاره .. اگه برای روی دست اومدن پشرفتش خوب بوده همین رو ادامه بدین و سر خاروندنش رو بذارید بعد از کامل شدن تمرین روی دست آوردن .. کلیپی که گذاشتم دقیقا نشون میده که باید چی کار کنید .. دقیقا طبق همون آموزش پیش برید .. دستی که جایزه داره رو خیلی زود ازش دور نکنید .. اجازه بدین کم کم اعتمادش جلب شه .. ممکنه تا 3 هفته هم این تمرین طول بکشه .. اول از فاصله کم شروع کنید و در روزهای بعد کم کم دست رو عقب تر ببرید ..
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)