دوستان جوجه عروسم امروز اومده بود بیرون نرم اول یه خورده دعواش کرد بعد شروع کرد سرشو خاروندن این کارش چیو می خواد برسونه
جوجه وایت فیس دو ماهس تغذیش هویج رنده شده با عدس گندم بلال پخته که روش جعفری و کرفس ریز شده میریزم چند روز یکبار کمی سفیده تخم مرغ میدم ارزن کتون تخم گشنیز هم تو جادونیشونه کف دریا هم دوست دارن .وقتی رو چوب نشسته سینش صدا میده نه هد نمی زنه وقتی مشغول خوردن و بازیه صدایی نیست .نیاز هست از بقیه جداش کنم؟
سلام دوستان.
الان جوجه عروس من 1 ماهست ولی نیومده از لونه بیرون و اکثرا با پدرش توی لونست. بعضی وقتا وقتی پدرش بیرونه اینم میاد سرشو میاره بیرون و به چوب جلو لونه نوک میزنه.
1- خواستم بدونم به نظرتون برم خودم از لونه بیارمش بیرون و بزارمش تو قفس؟
2- آیا باید از الان برای دستی کردنش اقدام کنم؟
3- الان که یک ماهشه میتونه مستقل بشه؟ الان خودش چی میتونه بخوره؟
4- آیا اگه با پدرش تو یک قفس باشن ، پدره جوجش رو میزنه یا میتون کنار هم باشن؟
شرمنده بابت زیاد بودن سوالات.
تشکر فراوان...
سلام
میتونید بذاریدش تو قفس میتونید از لونه حلش بدید بیرون تا خودش بره کف قفس میتونید بذارید تو لونه بمونه
غذا از الان شاید بتونه بازی کنه با غذای نرم
برا مستقل شدن 20 روز تا 25 روز مونده از 40و45 روزگی کم کم میتونه دونه بخوره
فعلن بذارید پیش هم باشن یک ماه دیگه جدا کنید برا نر ماده بخرید
برا دستی شدن هم از الان میتونید بیارید رو دست چند دقیقه در روز
ویرایش توسط abolfazl : 1st November 2014 در ساعت 10:21 PM
ممنونم آقا ابوالفضل.
شما برای مورد 1 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ تولونه بمونه یا هلش بدم یا بیارمش بزارمش تو قفس؟
در ضمن برای دستی کردن الان که توی لونست میتونم همین الان درش بیارم چند دقیقه ای نوازشش کنم بعد دوباره بزارمش تو لونه؟
یه مسئله ی دیگه ای که هست اینه که وقتی در لونه رو باز میکنم نر میاد داخل لونه و سمت من فس فس میکنه. یکبار هم دستمو بردم نزدیک جوجش که خود جوجه ترسید و عقب میرفت. به نظرتون با این احوال شروع کنم دستی کردن یا نه؟
ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)