نه جناب نوروزی لومن ال ای دی ها رو نمیدونم چنده فقط تعدادش 36 تاس یک وات
مشکلی که دارم یک رنگ بنفش کرولاین رو سنگ هام کم رنگه مثل اوایل که خریدمشون پرنگ نیست تمام مکمل ها رو هم به موقع اضافه میکنم نترات و امونیاک هم ندارم
دو مرجان سنگ هام وقتی که تو اکواریم فروشنده بود شاخک هاش قطور بود حد عقل دو برابر قطر الانشون تو تانکم بود نگاه کردم تانک طرفو دیدم یه ردیف ال ای دی زده دوعدد هم مهتابی سولار gbl
فکر میکنم مشکلم نوره این عکس مرجان سنگ تو تانک منه تو تانک طرف قطر شاخک ها سه برابر الان بود![]()
شقایق سنگها بسیار حساسن و خیلی زود به تغییرات پارامترها واکنش نشون میدن و نمیشه گفت قطعا ماله نوره ولی اگه ال ای دیها از این فله ایهای تو بازاره استفاده ازش یه کار اصولی نیست و همونطور که گفتم برای شروع یه اکتنیک بگیر با یه سفید اگه دیدی مشکلت حل شد که هیچ وگرنه یه سفید دیگه اضافه کن
send by Tapatalk
سلام دوست عزیز. وارد کننده این مهتابی ها آکوا مارین که الان اسمش شده آکواریوم فرهاد هست. اینم لینک سایتشون
برای رنگ سفید
Aqua Blue Plus که۱۵۰۰۰ کیلوین هست
یا
Lagoon Blue که ۱۶۰۰۰ - ۱۷۰۰۰ کلوین هست
برای آبی
Actinic Plus که ۲۲۰۰۰۰ کلوین هست
یا
Pure Actinic که ۴۲۱ نانومتر هست و بیشتر برای نشون دادن رنگ مرجانهاست تا نیازشون به نور
پیشنهاد خود شرکت جیسمن Aqua Blue Plus و Actinic Plus هست.
[]]
سلام دوست عزیز
همونطور که آقای نوروزی گفتن اگه از محصولات شرکتی استفاده کنید خیلی بهتره ، شما یه آلکالین پودری بخرید حالا از هر برندی (برایت ول ، کانتینیوم ، سیچم ، آکوامدیک ، و ...)
و به نسبت حجم تانکتون با توجه به دستور العمل روی قوطی استفاده کنید
اگه خواستید از جوش شیرین استفاده کنید (توصیه شده دوستانی که تحربه کافی دارن)
برای بالا بردن پی اچ باید حرارت داده بشه و شما 2 گرم بازای هر 80 لبتر ، با آب آر او قاطی کنید (اندازه ای که پودر حل بشه) و محلول را حرارت بدبد تا آب تموم بشه و باقیمانده (یا همون شوره زارش ) را با آب قاطی کنید و به تانک اضافه کنید
برای بالا بردن kh همون 2 گرم با ازای 80 لیتر را به آب آر او قاطی کنید و به تانک اضافه کنید ، برای احتیاط بهتره 2 گرم بازای 100 لیتر در نظر بگیرید
بازم خدمت شما عرض میکنم بهتره از محضولات شرکتی موجود در بازار استفاده کنید
موفق باشید
ویرایش توسط mjd-s : 1st November 2014 در ساعت 02:06 PM
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)