سلام.دوستان عزیز خیلی ممنون مخصوصا اقای سهیل که نتیجه شش ماه رحمتش را در اختیار کاربران میگذارد.من چند سال هست که ارتمیا پرورش میدم ولی ارتمیا را هچ می کنم تا بزرگ بشن.تازه من یک ماه میشه تا بتونم بزرگشون کنم چهارتا مخزن هست که هر هفته یکیش خالی میشه ودوباره هچ میکنم ومیریزم توش البته من مجبورم همه سایزی داشته باشم چون ماهی پرورش میدم.بازهم دستتون درد نکه با این اطلاعاتی که شما دادیدراحت کسی که تا حالا ارتمیا هچ هم نکرده میتونه پرورش بده وباکمترین ازمون وخطا بتونند این کار را انجام دهند.نکات خیلی خوبی داشت
با سلام
ایا میشه از ترکیباتی که داخل مخزن اسکیمر جمع میشه برای تغدیه ارتمیا یا تغدیه فیتوپلانکتونها استفاده کرد ممنون میشم جواب سوالم را بدید با تشکرازهمه دوستان که این مطالب را در این سایت قرار دادند
سلام
دوست عزیز هچ کردن و پرورش آرتمیا کار زیاد پیچیده ای نیست . روشهای زیادی برای تغذیه آرتمیا وجود دارد ولی مهمترین و مفید ترین آنها همین روشهای معمول میباشد که اکثر پرورش دهندگان رعایت میکنند و در همین تاپیک هم به آن اشاره شده است.
شما هم اگر واقعن قصد پرورش آرتمیا را دارین میتوانید از همین روشها استفاده کنید.
با سلام ارتمیامن هچ کردوم غذادهی هم انجام میدم ولی اندازه شون کوچک موندن از دوستان خواستم بگرسم مشکل کجاست
سلام
دوستان 1 ماهی میشه در تلاش برای تکثیرم با توجه به این تاپیک و شرایط و امکانات موجود دارم کار میکنم از اونجایی که هوا سرده کل ماجرا رو به داخل خونه بردم البته در حجم کم
در مورد اب سبز به خاطر کم بودن نور خورشید تو این فصل فعلا بیخیالش شدم
3 بار اقدام به هچ تخم ارتیا کردم که تعداد محدودی رو تونستم زنده نگهدارم شاید در حد 100 تا و نیم سانتی
تصمیم گرفتم با ارتمیا بالغ دوباره کار رو شروع کنم به این شکل که همه رو ریختم داخل یونولیت و از نوز هالوژن زیر کابینتی که زرد هست واسشون استفاده کردم (کلوینش رو نمیدونم)
دمای اب روی 26 هست راستش یکی دو درجه بالا پایین هم میشه
الان روز دومشون هست
دارم با خمیر ترش تغذیه اشون میکنم به همون روشی که اقا سهیل گفتن نکته امید وار کننده اینه که بعد از هفت هشت ساعت ابی که بر اثر تزریق مایع خمیر ترش کدر شده بود شفاف میشه و این نشونه اینه که دارن تغذیه میکنن:-)
اما قسمت نا امید کننده کار اینه که تعدادی از ارتمیا ها به کف مخزن میرن و تلف میشن تا الان تلفات زیاد داشتم فکر میکنم کم شده اما قطع نمیشه نمیدونم مشکل کار کجاست دوستان اگه چیزی به ذهنشون میرسه راهنمایی کنن لطفا ......
شب چند تا عکس هم میزارم
پاینده و شاد باشید مهدی
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)