سلام
من یه جا دیدم که زده بود خاک مخصوص ایگوانا میخواستم بدونم دوستان کسی از خاک استفاده کرده؟
ویه سوال دیگه اینکه ایگوانا رو میشه تو این آکواریمهای چینی مثلtl-450 نگه داشت یا نه ؟
و اینکه دوستانی که تجربه نگه داشتن ایگوانا رو دارن یه توضیح کامل و مفید از نگهداری ایگوانا و شرایط لازم و همچنین وسایل مورد نیاز نگهداری و تغذیه درست ایگوانا بدن .
اگر دوستان دیگه مطلب آماده دارند که چه بهتر
اگر الآن نداشته باشن، بنده در اسرع وقت براتون یه مطلب کلی در خصوص نگهداری از ایگوانا قرار میدم
با تشکر
در ایران یکسری خاک چند وقته اومده که عموما برای Bearded Dragon مناسب هست ولی برای ایگوانا هم بفروش میرسه.این خاک ها به هیچ وجه برای ایگوانا مناسب نیست من خودم بستری از کارتن پلاست رو پیشنهاد میکنم.سلام
من یه جا دیدم که زده بود خاک مخصوص ایگوانا میخواستم بدونم دوستان کسی از خاک استفاده کرده؟
ویه سوال دیگه اینکه ایگوانا رو میشه تو این آکواریمهای چینی مثلtl-450 نگه داشت یا نه ؟
و اینکه دوستانی که تجربه نگه داشتن ایگوانا رو دارن یه توضیح کامل و مفید از نگهداری ایگوانا و شرایط لازم و همچنین وسایل مورد نیاز نگهداری و تغذیه درست ایگوانا بدن .
اون آکواریوم ها اندازشون چقدره؟
چشم من هم میخوام یه مطلب جامع به زودی بذارم تو سایت درباره ی ایگواناها.
باسلام به همه ی دوستان کسی ایگوانا دراصفهان سراغ ندارد.....................باتشکر
باسلام
من می خواستم ایگوانا بخرم می خواستم ببینم بزرگ بخرم یاکوچک........چه غذای بهش بدم.............چه بستری استفاده کنم.......چه لامپی بزارم.............نگهداری کدومشون آسان تره..........میزان رطوبت چقدرباشه ..... ببخشید که سوالاتم زیاد شد................باتشکر
کسی نیست جواب سوال من رابده........................................ ..........
ویرایش توسط sepideh : 6th March 2011 در ساعت 08:28 PM
سلام دوست عزیز
شما اگر کمی کنجکاوی به خرج میدادی متوجه میشدی این شرایط قبلا گفته شده : یک نگاهی یه تالار می انداختی با دقت این تاپیک ها را می دیدی لینکش را برات میذارم :
کلیاتی در خصوص ایگواناهای سبز
به این صفحه هم نگاهی بندازی بد نیست فکر کنم مطالب خوبی پیدا بشه .... اگر خوندی باز هم سوال داشتی در خدمتیم
اصول و شرایط نگهداری ایگوانا
باسلام خیلی ممنون ...................................
سلام.من قصد خرید یه ایگوانا دارم میخوام کمکم کنید که حیوان خوبیه برای داخل خانه یا خیر
واقعیت من یه کاسکو و یه شاه طوطی دارم تو خونه.منظور نمیخوام خیلی اذیت کنه حیوون.یه جورایی هم از نظر رسیدگی نمیخوام خیلی بیشتر از اینکه پرنده میگیره این حیوونم بگیره
سلام
میخواستم بدونم کجای تهران مرکز فروش خزندگان .مخصوصا ایگوانا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.