پس طرحی دارین که سیستن نور دست ساز درست کنم ؟دوست عزیز بازهم مبارک باشه اک زیبایی هست وسایل چینی ولی ظاهرا خوبه.ولی درپوش رانمیتونید استفاده کنید چون اگه بخواید نور را افزایش بدید درپوش خراب میشه ودیگر این درپوش موجب بالا رفتن دما اک میشه که این برای گیاهان خوب نیست.ومتاسفانه چون نمیشه درپوشتون را استفاده کنید باید هم فیلتر سطلی بگیرید هم قاب مهتابی.میدونم که میخواید به صورت حرفه ای کار کنید ولی چند مدل از گیاهه را میشه با همین وسایل استفاده کرد مثل کریپتون ,خنجری....ولی باز هم صبر کنید تا دیگر دوستان هم نظر بدهند
led که اینجا کسی رو پیدا نکردم بلد باشن ولی مهتابی زیر کابینتی مارک فرهاد پیدا کردم
هیچکس نظری نداشت؟![]()
سلام به اعضای خوب پارسی پت
خوب رفلکتور دست ساز نوری آکواریوم من هم آماه شد عکساشو قرار میدم از نظراتتون ما رو بی نصیب نذارین
با pvcدرستش کردم که سبکه-رسانا نیست-ضد آبه![]()
سلام
تبریک . سیستم خوب و شیکی شده.
یه پیشنهاد : مشکل اصلی لامپ های FPL اینه که اگه زیادی گرم بشن زود می سوزن . برای همین من کمی با فاصله از رفلکتور نصبشون کردم و تا گردش هوایی که رو تانک هست اونا رو هم خنک نگه داره.
به جای ورق فویل هم می تونی از برچسب های استیلی استفاده کنی که میزان بازتابش نورشون خیلی بیشتره.
یه لطفی بکن و سیستم نوریت رو هم تو بخش معرفی سیستم های نوری دستساز اعضا ، معرفی کن.
پیروز باشی
محمّد رازقی
مرسی از نظرتون آقای رازقی حتما پیشنهاداتتون رو عملی میکنم فعلا به قول معروف دارم مراحل تحقیقاتی و جمع و جور کردن وسایل میپردازمسلام
تبریک . سیستم خوب و شیکی شده.
یه پیشنهاد : مشکل اصلی لامپ های FPL اینه که اگه زیادی گرم بشن زود می سوزن . برای همین من کمی با فاصله از رفلکتور نصبشون کردم و تا گردش هوایی که رو تانک هست اونا رو هم خنک نگه داره.
به جای ورق فویل هم می تونی از برچسب های استیلی استفاده کنی که میزان بازتابش نورشون خیلی بیشتره.
یه لطفی بکن و سیستم نوریت رو هم تو بخش معرفی سیستم های نوری دستساز اعضا ، معرفی کن.
پیروز باشی
محمّد رازقی
دوست عزیز خیلی خوب کار کردیدتمیز از کار در امده.فقط همونجور که اقای رازقی گفتند فاصله بده هر چند که فاصله از کف اک زیاد بشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.