سلام دوستان نمیخواد زیاد به خودتون سختی بدین من با آقای رندی هولمز شیمیدان آب شور بصورت ایمیلی با هم صحبت کردیم و منم پارچه مورد نظرشو پیدا کردم فقط اگه بهم اجازه بدین پارچشو بگیرم تا چند روز دیگه آموزش ساختشو قرار میدم.
اینم پیغام ایشون به من اگه کسی میتونه خوب ترجمه کنه من دست و پا شکیسته فقط یه چیزایی فهمیدم و کاملشو نه آقای نوروزی اگه زحمتی نیست اینو برام ترجمه کنید.
ممنوناین سوال من
.Hi,Randy
.I will use white wool felt for filter socks this have a harmful material
Thanks
اینم پاسخ ایشون:
.As long as it isn't treated with something, felted wool is OK. Wool is a protein, so even if bits and pieces get loose, it isn't going to hurt anything
.But as noted earlier int eh thread, you don't want a treated felt, such as kinds that are waterproof or anti mildew
دوستان برای استفاده میشه از این فیلترهوا که برای هواسازهای که در اتاق پاشش رنگ خودرو استفاده میشه شما هم استفاده کنید
این فیلترها چون باید جلوی ذرات هوا رو به درون اتاق پاشش رنگ بگیره تا روی رنگ خیس خودرو نشینه تا قبل از ورود به کوره بخاطر همین
از کیفیت بالای برخوردار هستش شما هم میتونید استفاده کنید عالی هستش.
سلام دوستان
من تانکم از این آماده های ماهیران هستش که سامپش پشتش هست،روی سطح آبم یه لایه تشکیل میشه که پرسیدم همون یه لایه جلبک هستش که با روشن کردن نور همیشه اون جلبکهاروی سطح آب تشکیل میشه، وقتی سیفون میکنم باز مقدار کمی از جلبکها سطح آب باقی میمونه و باز بعد ۳-۴ روز دوباره اون جلبکها شروع به زدن میکنه، از چند نفر پرسیدم گفتند سر ریزم مشکل داره که تو خونه اول سامپ میریزه، مشکل دیاتوم هم ندارم بنظرتون مشکل از کجا میتونه باشه حتی پشم شیشه هم ۳-۴ لایه گذاشتم و هفته ای یکبار میشورم
توی خونه اول سامپم اول پشم شیشه چند لایه بعدش ابر درشت گذاشتم که فقط پشمش شیشه رو هفتگی میشورم ( در ضمن این مشکل جلبک سطح آب تقریبا ۲-۳ هفتس که بوجود اومده و قبلا نبود
توی عکس معلومه سر ریزم گوشه راست بالا
![]()
ویرایش توسط amiroscar : 26th October 2014 در ساعت 05:47 PM
ویرایش توسط شادکامی : 26th October 2014 در ساعت 05:53 PM
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)