کسی نتونست راه درمان این بیماری رو بگه به ما
حال ماهی بهتره فقط این غده به وجود اومده این غد
![]()
کسی نتونست راه درمان این بیماری رو بگه به ما
حال ماهی بهتره فقط این غده به وجود اومده این غد
![]()
ویرایش توسط wow2005dlta : 24th October 2014 در ساعت 11:14 PM
با سلام
به نظر من اكه توي همين اك ميخواي درمان شه بايد فقط تقويتش كني و بيخيال دارو بشي ولي اگه ميخواي تو تانك قرنطينه درمان شه دارو زياده واسه اين زخم ولي اگه حالش خرابه خيلي درش بيار كه بقيه رو مريض نكنه.
البته اين نظر منه
Sent from my iPhone using Tapatalk
متاسفانه بیماری خیلی پیشرفت کرده و حمام آب شیرین هم دیگه خوب نیست ، اگه میتونید بگیریش ، بنداز تو تانک قرنطینه و از داروهای وسیع الطیف مثل پاراگارد استفاده کن
send by Tapatalk
[QUOTE=wow2005dlta;225819]کسی نتونست راه درمان این بیماری رو بگه به ما حال ماهی بهتره فقط این غده به وجود اومده این غدببخشید من درست نمیتونم تشخیص بدم با له خورده شده یا دونه هست
دوستان میشه بگید شما هر چند وقت یکبار وچقدر اب به اک اضاف میکنید (منظورم تبخیر اب است)لطفا حجم اکتون را هم اگه میشه بگید
ماهی به نظر سر حاله کاملا غذا خوره با جلبک سبز به همراه مولتی ویتامین و اب سیر هروز تقویتش میکنم
فقط میگم با همین روش ای زخم بهبود پیدا میکنه ؟
سلام
تانک من شناور بهش وصله
من فکر کردم خورده شده به این بیماری گل کلم میگن ، به همین روش ادامه بده
با پست شماره 3 لیننک مقایسش کن
http://www.parsipet.ir/thread16411.html
اسم ویروس رو هم سرچ کنی تو سایتهای خارجی میتونی پیداش کنی
send by Tapatalk
ویرایش توسط علیرضا نوروزی : 25th October 2014 در ساعت 08:16 AM
دوست عزیز تبخیر آب تو مناطق مختلف فرق میکنه. مثلا شهر های ساحلی که رطوبت هوا بیشتره تبخیر آبشون هم کمتره. ولی من که تو شهری شبیه شهر شما هستم تقریبا روزی یک الی دو لیتر برای تانکی با ۴۷۰ لیتر آب٬ تبخیر دارم. یک ماه پیشم خودم رو خلاص کردم و از آقای پویا علیزاده یک کنترل سطح دیجیتال گرفتم. خودش به دستگاه RO وصل میشه. موفق باشید.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.