یه سوال دیگه ببخشید
اکثر پرنده هایی که میاوردم خونه تو روز اول هیچ سرو صدایی نداشتن و فقط یکجا میشستن و چرت میزدن
اما این بعد از حدود یک ساعت الان همش جیغ و داد میکنه و صدا از خودش در میاره هی هم خون هاشو میکنه و به تخمه هاشو نوک میزنه اما نمیخوره !
این درد داره که هی صدا میده و قفس نوردی میکنه ؟
البته یک ساعت آروم بود
سلام.حالا که تازه اوردینش خونه یه جا بزارینش که ارامش داشته باشه و کمتر رفت و امد جلوش باشه معمولا کاسکو تو یکی دوروز اول ورود به خونه غذا نمی خورند یا کم میخورند .همین که خون ریزیش بند اومده خودش خیلی خوبه.اگه شروع کرد به خوردن خون پاش یه صدای ناگهانی در بیارین تا حواسش به شما پرت بشه مثله دست زدن.اینم ک قفس نوردی میکنه به نظره من نشونه خوبیه چون اگه پاش خیلی درد میکرد لنگ میزد و قفس نوردی نمیکرد
ویرایش توسط Roc : 24th October 2014 در ساعت 10:27 PM
سلام به همه و خسته نباشید چند وقته به دلیل گرفتاری نتونسته بودم به انجمن سر بزنم و با کاسکوم تمرین کنم ولی این 2 روزه وقتم خالی بود و حسابی با کاسکو تمرین کردم و امشب جایزه رو اگ بالای قفس هم میگرفتم میومد بالا و جایزه رو میگرفت و میرفت پایین میخورد حتی چندبار درهمون حالت خورد بدون اینکه بیاد پایین وقتی بالا قفس باشه تا خوراکی بگیرم سریع میاد پایین و میگیره ( برخلاف گذشته ک فقط با فاصله گرفتن میومد پایین ) عرضم به حضورتون این تمرین رو ادامه بدم یا کافیه برم سراغ تمرین بعدی؟
اره داخل قفس بوده تو این چند مدت که نبودم از قفس بیرون نیاوردمش هنوزم مث قدیما به راحتی هم میزاره دست به منقارش بزنم و اینکه خیلی جالب میومد از میله ها بالا و جایزه رو میگرفت و میرفت پایین.
دیروز ظهر هم ک اومدم خونه دیدم در قفسو باز کرده ولی بیرون نیومده بود داشت چرت میزد میله قفس هم ایزون بود در قفس هم تا نصف باز بود![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)