جوجه های سرنگی کوتوله چه موقع از سال به بازار میاد؟
با توجه به رنگ پرهاش میشه تشخیص داد که ممکنه عقیم باشه مثلا هیبرید باشه؟(چون یجا خوندم هیبرید ها 90 درصد عقیم هستند)
حدود قیمتش چقدره؟
مثلا این رنگ هیبرید حساب میشه؟یا هیبرید نیست؟
![]()
ویرایش توسط amir5030 : 22nd October 2014 در ساعت 07:56 PM
با اجازه اقا ابوالفضل
جوجه سرنگی برزیلی همیشه هست میتونید از پرورش دهنگان بگیرید
http://www.parsipet.ir/thread29106.html
بر اساس رنگ پر نمیشه تشخیص داد عقیم لست یا نه بهتره مقاله ذیل بخونی
http://www.parsipet.ir/thread29106.html
این بزیلی که الان گذاشتی که میبینی نوکش زده به خاطر این هست که جوجه است اصلا هیپرید نیست
حدود قیمت از 150 تا رنگ خیلی خیلی خاص 400
ارزون ترین نوع برزیلی فیشر سبز گرون ترین که دیدم برزیلی صورت سفید بدنه کاربنی پر رنگ که خیلی خیلی زیباست
سلام،
دو روز ميوه جات و ذرت و ويتال و سفيد تخم مرغ
دو روز سبزبجات و ويتال و سفيد تخم مرغ
دو روز عدس و ماش و گندم و جو پخته و ويتال و سفيد تخم مرغ
ارزن و كتون و ماسه دريا
فقط حسين جان، لونه الان دارن ، يعنى چى لونه بزار!!!!!!!!
لونه رو الان برش دارم؟؟؟؟؟
ممنون
ارسال با موبايل
تا جایی که من یادمه به شما گفتم لونه بزار برای 30 الی 45 روز دیگه اول یک دوره برو بعد لونه بزار به حرفایی که میزنم خوب گوش نمیکنی
حالا که گفتی پر ریزی دارن گفتم لونه بزار برای 45 روز بعد از اخرین روز پر ریزی به شما هم گفتم غذای گرم محرک حذف کن
ماسه دریا نمیدونم چیه کی به شما گفته بزاری شنیده بودم خاک روس خوبه ولی ماسه نه البته خاک رس مخصوص
این برنامه غذایی جهت اماده سازی جفت بوده تا زمانی که لونه است این جفت اماده نمیشه
میزان تخم مرغ 10 روز یا هفته ای 2 بند انگشت با هویج بده زیاده رویش برای سلامتی پرنده خوب نیست
اون ویتال نمیدونم چیه اگه مکمل است طبق بروشور استفاده کن
فعلا که پرنده تو پر ریزی است باید لونه برداری(البته زودتر از این حرفا باید بر میداشتی) غذای گرم محرک حذف کنی تا پریزی تموم بشه و دوره جدید شروع کنی
میزان جوانه ها کم کن چون محرک به حساب میاد بهتره تو دوره پر ریزی جوانها به صورت پخته در اختیارشون بزاری
غذا کلسیم دار یادت نره
لونه بردار
سلام و درود
داداش جمله ات ترجمه آمريكايي بود" لونه بزار برای 30 الی 45 روز دیگه "
منظورم از ماسه همون " vitacraft SANDY" بود كه روى دونه و غذا ميپاشن كه به هضم غذا كمك كنه،
لونه رو هم شما اشاره نكردى بردارم من دست نزدم" يادتون هست در مورد قطر ورودى صحبت شد، چيزى در مورد برداشتن لونه نفرمودين !!" مشكلى نيست الان درش رو ميبندم، گو اينكه اصلا طرفش هم نميرن!!
اين برنامه غذاييشون بر أساس برنامه شما، تو سررسيد ثبت شده و بهشون ميرسم، جاييش مغايرت داره؟؟!
ويتال هم زمان ثبت با موبايل تغيير كرده منظورم" Total Tabernil و Calcium Tabernil" ميدم ميخورن.
هويج رنده شده هم نوشتم دو روز در هفته با برنامه سبزيشونه، سبزي هم قرار شد شويد و كاهو باشه.
سفيده تخم مرغ اندازه يه لوبيا هر روز دارم ميگذارم تو ظرفشون.
لطفا هر كجا مغايرت داره بفرماييد
سپاس از شكيبايى و حوصله شما
ارسال با موبايل
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)