به نظرتون يه همچين ماهيهايي گير مياد تو ايران؟ به خصوص كينگ كامفا با اون طرحهاي زيباي روي هدش
به نظرتون يه همچين ماهيهايي گير مياد تو ايران؟ به خصوص كينگ كامفا با اون طرحهاي زيباي روي هدش
ای جور نژاد ها رو تکثیر کننده در سایز کوچیک نمی فروشن
نگه می دارن سایز میکنند و با قیمت ها نجومی بفروش می رسونند
چون قیمت این جور نژاد ها بالاست (در کشور تولید کننده) وارد کننده هااین جور نژاد ها رو وارد نمی کنند
یک کینگ امفا که سرش به تنش بی ارزه رو باید 5 تا 6 میلیون پول بدن (به تکثیر کننده)حالا هزینه هایی که به ماهی می خوره تا برسه به دست من و شما و شود ماهی فروش رو حساب کنید سرجمع در صورتی که ماهی فروش کمترین سود رو بخواد از شما بگیر ماهی براتون 8 تا 9 میلیون اب می خوره
با این وضعیت شما چند نفر میشناسد که بخواد اقدام به خرید همچین ماهی بکنه ؟
باباجان مصطفي بازم توي دل ما رو خالي كردي...........
آخه نميگي قلب ما ضعيفه.
من اينجا بخاطره روي گل تو هم كه شده همينجا قول ميدم اول از كانال بابك ، دوم از كانال بابك ، ولي اگر نشد از كانال هاي وارداتي ديگه يكدونه كينگ كامفا سلطان بگيرم و عكسش رو توي همين فروم بگذارم. :smile (98):
همينطور كه اگر الان عكس ديسكس جديدهام رو آپلود كنم كلا بچه ها ديدشون نسبت به ديسكس متحول ميشه و كلي ذوق مي كنن.
فكر نمي كنم اگر عكس ديسكسهاي فرست كلاسم رو بگذارم، توي فروم ديگه مشابه داشته باشه. خدايي دي وي دي.
اما مصطقي راست ميگه واقعا قيمت بالايي دارن و پرداخت كردم.
[IMG].ir/files/pielmgs6p2uik4r9nzd7.jpg[/IMG]
از دیشب که عکس زیر رو دیدم تو فکر خرید یک فلاور مثل اینم ولی...
امیدوارم قسمت من بشه :40:
[IMG].ir/files/sve37u7aj58un3br616f.jpg[/IMG]
[IMG].ir/files/idvrm91h1qjoc54pjs84.jpg[/IMG]
[IMG].ir/files/j8maj7bnj7fkmowb80eh.jpg[/IMG]
[IMG].ir/files/hyfqzq0iwu4siowuv790.jpg[/IMG]
ویرایش توسط shellman2008 : 24th February 2011 در ساعت 11:26 PM
اگر اسامی فلاور ها رو هم بذارین خیلی خوب میشه![]()
خیلی توپن مصطفی ... میبینی ؟ واقعا اینا کجا هستند و ما کجا
اما عکس های دوم تا چهارو فکر کنم رد تگزاس باشن ! شبیه تگزاس های کوچیکن
تو سایت به اسم فلاور بودن ؟ کلا دستت درد نکنه که واسه شادی روحمون وقت میذاری و زحمت میکشی تا این عکسای قشنگ رو بذاری اینجا
وای عجب فلاورهایی دلم می خواددددددددددددددددددد
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/NetGardi/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/NetGardi/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]دوستان نژاد این نوع فلاور چیه؟؟؟
http://.ir/files/e1a86rfuwybmqvn8dagm.jpg
فلاور های بالا خیلی قشنگ اند ولی من فکر کنم هد نمیزنن
درست فکر کردم؟
اگه به قشنگی است خوب مثلا رد تگزاس که قرمز تر چرا این ماهی های بالا قیمت وحشت ناکی دارند؟:smile (121):
درست محسن جان اون دو تا عکس رد تگزاس هستن
اگر از اسم نژاد ها مطمئن بود حتما این کار میکردم دوست عزیز
ولی عکسی رو که گفتم دلم میخواد داشته باشم نژادش kamfamalau هستش
نژاد این فلاور ZZ هستش دوست عزیز
با معیار های عالی که این فلاورها دارند داشتن یا نداشتن هد مهم نیست (کلا داشتن هد بزرگ در ایران مهمترین نشانه یک فلاور خوبه)
این ها نژاد های خاص هستند دوستان
نژاد هایی که هر کلکسیون داری ارزوی داشتن شون رو داره
ویرایش توسط shellman2008 : 25th February 2011 در ساعت 01:33 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)