نه قبلا صفر بود ولی جدیدا کنترل نکردم از تذکرت ممنون راستی جواب سوال دومم چی میشه ؟
نه قبلا صفر بود ولی جدیدا کنترل نکردم از تذکرت ممنون راستی جواب سوال دومم چی میشه ؟
دستگاه ار او هیچ وقت تی دی اس صفر نمیده ، ال ای دی ها هم یکی از عوامل رشد سیانو هستن
من نشیدم که مرجانها رو بشه ضد عفونی کرد ولی برایتول یه محصول داره که بر پایه یده به اسم مدیا کورال ، این لینک رو نگاه کن
http://www.parsipet.ir/thread19199.html
send by Tapatalk
[QUOTE=aظmiroscar;224848]سلام دوستانمیخواستم یه تایمر برای سیستم روشنایی آکواریوم بگیرم،کسی میدونی چی و چه مدلی و چه قیمتی باید بگیرم؟در ضمن من بخاطر جلبک و اینا معمولا بین ۵ ساعت تا ۷ ساعت نور میدم،ماکسیمم و مفید زمانی که میتونم نور بدم چقدر هستش؟ ، توی مغازه ها دیدم و پرسیدم که مال اونها ۱۰ تا ۱۲ ساعت هم روشن هست قضیه چیه؟باتشکر[/QUOTEدوست عزیز اگه تایمر چینی گفتند هزار تومان نگیر چند وقت پیش من برای یک روز یه تایمر چینی گرفتم که شب میام برق روشن باشه بتونم بچه ماهیام را غذا بدم شب که برگشتم دیدم لامپ را روشن نکرده تا فردا صبح که غذا خواستم بدم نصفشون مرده بودن .فقط یه بار کار کرده بود اینم موقع امتحان ولی یکی المانی دارم که خیلی قدیمیه وسنگین تر هست نسبت به جدیدش یادم نیست چند ساله داره کار میکنه .غیر از قطع برق شاید یک بار نباشه من ساعتش راتنظیم کرده باشم
ببخشید دوستان امروز چندتا موجود دیدم که مثل کرم لوله بود شاخک داشت قدش نیم سانت قطرش یک میل البته تو اک یکی از دوستان بزرگتر رادیدم ولی نمیدونم کی که ازش بپرسم رنگش هم قهوه ای روی سنگ ثابت هستندکسی میدون چیه وچه کارشون باید کرد
سلام به نظر شما این
مرجان سنگ ها سلامت هستند توی تانک اکوارمی که بود خیلی باز بود ولی تو اک من بیشتر از این باز نمیشه چرا?
اگه کسی تجربه شو داره به منم بگه ممنون
نکته ی بعدی توی یکی شون 2 عدد کرم وجود داشت که درش اوردم چی بودن ?باید در میاوردم
ویرایش توسط wow2005dlta : 21st October 2014 در ساعت 05:41 AM
احتمالا حلزون لوله ای ورمتید باشه ، بهتره به صورت فیزیکی (دستی ) خارجشون کنید
![]()
![]()
![]()
اگه از اینها نبود باید عکس بزارید تا مشخص بشه
سلام
شقایق سنگ مرجان بسیار حساسیه و به کوچکترین مشکل واکنش نشون میده
شما یه توضیح درباره سیستم نور و سیفون و تستها بفرمایید تا بشه راهنمایی کرد
اون کرمها هم آفت بودن و باید خارج میکردید
تانکم 200 لیتره هفته ای 10 لیتر سیفون دارم
تست ها kh نیترات امونیاک دارم
سیستم نور 39 عدد ای دیدی 14 تا ابی یک وات بقیه سفید.با لنز 2 عدد مهتابی که تو کست دیدید
سلام به دوستان پارسی پت علل خصوص آقا فربد من ph آبم با سنگ هوا تثبیت می کنم روی 8 الی 8.1 بدون هیچ افزودنی با پمپ هوا خالی ساعت 12 تا هفت صبح میزارم روشن بمونه اگه شب قبلش رسیده باشه به 7.8 فرداش میرسه رسیده به 8 یا 8.1 گردش آبم 20 برابر ظرفیت تانکمه نمی دونم چرا دچار کمبود اکسیژن میشه اسکیمرمم همیشه روشنه می خوام دیگه همیشه سنگ هوا قرار بدم توی آبم اکسیژن همیشه ph تثبیت میکنه اگه کلسیم و منیزیم روی رنج باشن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)