خیلی خوبه .
امیدوارم موفق باشید
میشه بگید من قلمه موز را از کجا پیدا کنم و تو گلخونم بذارم؟؟
خیلی علاقه دارم به پرورزش موز.؟
دوست عزیز موز قلمه نداره.فقط پاجوش داره که باید پیدا کتید.فکر کنم تنه جوش هم داره.البته مطمئن نیستم.گونه ای از موزهای وحشی هستند که میوه بدرذنخوری دارند که پر از بذرهای درشت هستند که میشه اونها را کاشت که البته تو ایران پیدا نمیشه.
شما باید پاجوش پیدا کنید یا درخت کوچک موز.نگهداری موز سخته چون هوای بسیبار رطوبتی بالا میخواد.
اقا معدن زاده عزیز خدمتتون که دوست عزیز و استاد محترم اکوا تک،دامت برکاته!،توضیحات جامع دادند!ولی اگه خواستید میتونید درخت اون رو تهیه کنید.فقط 1 نکته دو مدل دارم تو بازار.زینتی که پاکوتاهه و کمی نگه داریش فک کنم سخت تر اشه و نوع بلند که مثل همونه پاکوتاهه ولی ارتفاع میگیره بد رقم!ما پاسیومون تا 5 متر جا رشد داره برا همین دوستم پیشنهاد اینو بهم داد.خیلی خودش وسواس داره که گیاهی که میده به کارم بیاد.تعجب کردم از پیشنهاد گفت هم افتاب داری هم رطوبت هم ارتفاع!ببر!4 تا هم داشت.گفت تست کردیم دیدیم خوب رشد میکنه تو اصفهان. فقط شبا سرد نشه که من بخاریو دیروز گذاشتم تو هال خونه که شبا زیر 15 درجه نشه.اب هم که از اکواریوم خدمتشون عرضه میکنم!
حالا شما بذارید ببینیم من تا کجا پیش میرم اگه خوب در اومد شما هم امتحان کنید.اقا سوالا ما رو یکی جواب بده1!!!!![]()
اقا معدن زاده دوست من از شمال برای نمایشگاه گل و گیاه اورد.اما تو گلخانه های بزرگ همون طور که امیر ارسلان عزیز گفت هم موجوده.مدتی پیش دم اتوبان یه پیرمردی یه موز 3 متری گذاشته بود و میفروخت!عجایب اصفهان!
فقط اینا قیمتش خیلی بالا پایین میشه.خرید موز 2.5 متری من 70 تومن بود برای دوستم که چندین ملیون بار اورد این سری.حالا دیگه خودتون ببینید طرفتون چقدر منصفه.این موز پاکوتاهام سنش خیلی مهمه نه جثه اش.روی 40 تومن یه خوبش میچرخه.
سلام آقا آرمان
رنگ حسن يوسف رو قرمز حفظ كردين؟؟
حسن يوسف قرمز من داره به سبز برگ تبديل ميشه..
ممنونم
خب خب خب!!!
یه چند تا عکس دیگه از گلهای جدید پاسیو!
ببخشید دیگه حول حولی شد!
بنجامین:کوکو پرلیت ورمی
اریکا+ساق عروس :کوکو خاکبرگ ورمی
برگ انجیری کوکو خاکبرگ ورمی.
خیلی خوشم اومد!!!همینوطری!!!
اقا خیلی بده ما تب گیاهان زینتی نداریم تو صفحه اول...
مسولین کجایید؟؟نفیسه خانوم!!!
-------------------
اما موزو!!!
خداییش دارو میره بالا!روز 3 قطع بود!
![]()
ویرایش توسط arman sourani : 17th October 2014 در ساعت 02:04 AM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)