سلام دوستان الان فهمیدم که توی تاپ فیلترم پره کرم شده؟؟اینا چین؟؟از کجا اومدن/توی اسفنج و ابر پر شده از کرم تاپ فیلتر رو جدا کردم و چندتا کرم هم که تو اب بود رو با بدبختی گرفتم/کرمها خیلی ریز هستند
راهنماییم کنید ممنونم
سلام به شما
به تایپیک زیر مراجعه کنید
http://www.parsipet.ir/thread624.html
سلام دوستان/دیشب به یه نکته جالب برخوردم که تا بحال برام پیش نیومده بود و وقتی این مشکل رو که برای دوستان دیگه پیش میومد به سادگی از کنارش میگذشتم و پیش خودم میکفتم طرف چقدر ناشیه تا این که برای خودمم پیش اومد
دیشب با اقای اخوانی به دیسکس ها نگاه میکردیم که یهو یه چیزی شبیه کرم از کف تانک شنا کرد وبالا میرفت که یهو یکی از دیسکس ها خوردش/با خودمون گفتیم کی چی بود /من گفتم شاید یه حشره باشه بگذریم بعد از چند دقیقه نگاه کردن دیدیم که سطح اب پره از کرم/فیلتر تاپ رو چک کردیم چشمتون روز بد نبینه پر کرم /تا بحال اینقدر کرم یه جا ندیده بودم خوشو خرم داشتن زندگی میکردن/صریعا فیلتر رو جدا کردیم و کرم ها رو روی سطح اب جم اوری کردیم از چندتا اساتید سوال کردم بنده های خدا 1شب جواب منو میدادند خلاصه فهمیدیم که به ماهی اسیب نمیرسونه ولی باید نباشن دلیلشم به خاطر غذادهی زیاد و نبود فیلتر مناسب بود اینم بگم که من حد اقل روزی 4بار میکس دل به ماهیا میدم و هر روز 1چهارم اب رو از کف سیفون میکنم اینا از کجا اومدن خدا میدونه ....!ولی اگه فیلترم یو وی داشت این مشکل احتمالا پیش نمیومد ولی بازم مطئن نیستم که کلا کرم ها از کجا اومدن به قول اقای وزیر پور باید بردش ازمایشگاه و فهمید.
کرم ها درون پشم شیشه هستند
![]()
سلام
من هم یه مدت پیش این کرم ها را در اکواریومم دیدم ولی مطمئن نشدم که با این کرم های پلاناریا که گفته شد یکی اند یا نه؟( در پست3016 همین تاپیک هم مطرح کردم)
برای این گفتم شاید یکی نباشند چون با توجه با قسمتکرم های سفید یا پلاناریا(Planaria) و کرم هایی که من در اکواریومم دیدم تفاوت هایی مثل 1- رنگ کرم هایی که در سامپ اکواریوم من وجود داشت کرم رنگ بود نه سفید 2- تحرک کمی داشتند 3- اکواریوم من کلا 2 هفته ای بود که ابگیری شده بود و تازه دیسکس ها را اضافه کرده بودم که این کرم ها مشاهده شد
این هم عکس کرم ها
اگه دوستان و اساتید در این مورد بیشتر راهنمایی کنند ممنون میشم . و این که نوعی دیگه از این قبیل کرم ها هم وجود دارد؟
ویرایش توسط SAE!D : 18th October 2014 در ساعت 03:16 AM
سلام دوستان .یه تانک گیاهی دارم که ماهی های ساکنش تترا نیون و رامینوس و زبرا و کاردینال هستن .
آیا میتونم در کنار اینا دوتا دیسکس سایز کوچیک نگهداری کنم؟؟
ممنون.
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)