ببین نیما جان اگر تونستی امنیپور سرا گیر بیاری اونجا بگیر چون تاریخ مصرفشون جدید هست
ریسک که از لحاظ اصولی داره ولی من استفاده کردم مشکلی نداشت (با مسئولیت خودم)
منتهی با دوز روی قوطیش استفاده نکن
در شرایط نرمال 1.5 سی سی توی 20لیتر
در شرایط حاد 1.5 سی سی تو 10 لیتر طبق بروشور اصلاحی ماهیران
ویرایش توسط B@B@K : 11th October 2014 در ساعت 02:16 PM
سلام خسته نباشید ماهیم دیروز هالشون خوب بود ولی امروز باشدم دیدم همشون مردن فقط یکسشون زنده مونده که از همه بزرگ تر بود اونم کجا میشه هی و میاد روی اب و هی می خواد دهنشو بیرون اب بگیری میشه تشخیص داد از چی ماهیم مردن؟![]()
سلام . دوست عزیز قبل از همه ناراحت شدم از اتفاقی که براتون پیش اومده . دیسکس از مقاوم ترین ماهیهای زینتی هست بر همین اساس مطمئنا در یک روز این اتفاق نیفتاده . لطفا اطلاعات کاملتر به همراه عکس ارائه کنید .
اینم عکس همون یه دونه که زنده منده![]()
دیروز کاملا سالم بودن ولی صبح پاشودم دیدم مردن فقط یکیش زنده بود
دیروز ماهی هارو با اب خود اکوریم انداختم تو یه تانک دیگه که اکوریم اصلی هم تمیز کنم هم سیفون 100 در صد کنم که امروز اب به ابشون کنم که صبح پاشودم دیدم مردن فقط همون یه دونه اب به اب کردم انداختمش تو اکوریم اصلی
سلام بابک جان
میخواستم بدونم از کجا باید متوجه این موضوع بشم که مینرال یا پارامترهای آب مشکل داره؟
آیا کوتاه شدن آبشش البته در حد بسیار کم قابل ترمیم هست؟
اگر هست به چه روشی؟
ممنون
سلام واقعا این اتفاق خیلی سخته که شب حال ماهی خوبه ولی صبح......
دوست عزیز دلیل اینکه ماهی های شما مردن فقط به خاطر کلر موجود تو اب بوده که شما باید میذاشتید اب بمونه بعد استفاده کنید یا از کاندیشنر ی استفاده میکردید از این نظر میگم به خاطر کلر بوده چون خودتون به تعویض اب اشاره کردید
سلام گفتم با همون اب اکوریم قبلی جا به جا کردم و تو همون اب قبلی این اتفاق افتاد. من همیشه اب کلور زدای میکنم داروی گرفتم که کلور از بین میبر تو دو ساعت البته من بیشتر از دوساعت میزارم می مونه و صد در صد میدون از کلور نیست.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.