سلام دوستان یه مشکلی برام پیش امده نمیدونم چی کار کنم ماهی 2تا گرفتم پروانه انتن دار با جراح بادبانی یکیشون سفیدک داره داره به اون یکی هم انتقال میده انتن دار اوضاعش خوب نیست چی کار کنم دما رو بردم یکم بالا و میگو کلینر هم گفتن بخر خریدم ولی باز هم بدتر میشه
ویرایش توسط hamed220 : 13th October 2014 در ساعت 01:38 AM
سلام:
برای درمان بیماری سفیدک اگه اکواریومتون ریف نیست دما رو تا 28 یا 29 درجه میتونید بالا ببرید و کاملا ثابت نگهش دارید چون تغییرات دما خیلی اثر بدتری میذاره پس حتما روی کنترل و ثابت بودن دمای ابتون نظارت کنید.
استفاده از مکملهای غذایی مثل مولتی ویتامین و عصاره سیر و تغذیه با غذاهای مغذی کمک میکنه مقاومت بدن بالا بره و سیستم ایمنی خود ماهی با بیماری مقابله کنه اگه ماهی غذاخور نیست میتونید مولتی ویتامین رو به نسبت مناسب به اب تانک هم اضافه کنید(حداقل نیم ساعت بعد از اضافه کردن مکملهای پروتینی اسکیمر رو خاموش کنید.)
میگوی تمیزکننده و راس ارایشگر بیشتر به تسریع بهبودی و کنترل بیماری کمک میکنن و به تنهایی راه حل درمانی نیستند . موقع خرید ماهی به سلامتش حتما دقت کنید و در انتقال ماهی هم مراقب باشید تا حداقل استرس بهش وارد بشه.
داروهای ضد سفیدک هم بهتره در تانک اصلی استفاده نشه اگر تانک قرنطینه دارید بهتره ماهی رو به تانک قرنطینه انتقال بدید و با داروی مناسب درمانش کنید.
بیماری سفیدک دوره ی بهبودی داره که باید طی بشه و بعد از اون اگر ماهی از سلامت و مقاومت کافی برخوردار باشه خود به خود سلامتیشو به دست میاره
برای اینکه بیماری در تانک به بقیه ماهی ها سرایت نکنه میتونید از لامپ uv و یا ازون ساز استفاده کنید که در پیشگیری از گسترش بیماری موثرند.
در کل صبر در درمان بیماری فاکتور مهمی است در شرایطی که ماهی وضعیت عمومی خوبی داره بهبود پیدا خواهد کرد.
موفق باشید
ویرایش توسط حسین میرنژاد : 13th October 2014 در ساعت 02:32 AM
سلام حامد عزیز
شما برای تست کلسیم سالیفرت ابتدا باید با سرنگ 2 میل آب به ظرف تست اضافه کنید
بعد با قاشقی که داخل جعبه هست یک قاشق از پودر شماره یک را به ظرف تست اضافه کنید
مرحله بعدی اضافه کردن 8 قطره از محلول شماره 2 هست
بعد از اضافه کردن محلول شماره دو ، ظرف تست را به آرامی برای چند ثانیه تکان بدید ، رنگ محلول به صورتی تبدیل میشه
مرجله بعدی با سرنگ باریکی که داخل جعبه تست هست و یک در پوش صورتی رنگ داره محلول شماره 3 را به آرامی و بصورتی که سرنگ تا انتها داخل محلول شماره 3 قرار داره بالا میکشید تا جایی که اون پلاستیک سیاه رنگ (پیستون سرنگ) دقیقا روی عدد 10 قرار بگیره و محلول تا 8.5 بالا بیاد
بعد بصورت قطره قطره به ظرف تست اضافه میکنید تا رنگ نمونه تست از صورتی به آبی تغییر کنه
در این مرحله سرنگ را به طرف بالا نگه دارید و عددی که پلاستیک سیاه (پیستون سرنگ) نشان میده را بخونید و با چارت داخل جعبه تطبیق بدید
در مورد موج سازهای جدید سیو ، من تو یکی از فروشگاه های اصفهان دیدم که تست میگرفتند ازش و نتیجه اصلا راضی کننده نبود (شایدم بخاطر جریان زیادی که داخل تانک بود نتونست موج سینوسی ایجاد کنه)
مخصوصا اون ریموت کنترلری که داره کیفیتش پایینه، البته در مقابل vortech هیچ حرفی برای گفتن نداره
این لینک همون موج سازه
TAAM, Aquarium Products
راستی یادم رفت بگم ، تانکت خیلی حرفه ای و خوب جمع شده و انشا الله یکی از تانکهای زیبای انجمن بشه
موفق باشید
سلام دوستان عزیز بهترین اندازه کلسیوم چقدره بالا باشه چی میشه چی کار میشه کرد واسه پایین اوردنش مال تانک من خیلی بالاست مثل اینکه 460 با سالفریت
سلام
آکواریوم قشنگی داری مبارکت باشه
انشاءالله برات بمونه
تست و ید و منزیوم رو سعی میکنم تا فردا شب برات بزارم
send by Tapatalk
سلام حامد جان
بسیار زیبا و چشم نواز ، واقعا لذت بردم ، انشا الله اوقات خوشی کنارش داشته باشی و ممنون بابت اشتراک عکساتون
موفق باشی
سلام دوستان میخاستم یه موج ساز بخرم موندم چی بخرم اکواریوم سیستم رو پیشنهاد دادن با سیو کدومش خوبه یا مورد بهتری هم هست لطفا راهنماییم کنید مرسی
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)