دوستانی که از این تست اسنفاده کردن وقتی از بغل نگاه میکنید پررنگتر به نظر میاد نسبت به قتی که از بالا نگاه میکنید؟
دوستانی که از این تست اسنفاده کردن وقتی از بغل نگاه میکنید پررنگتر به نظر میاد نسبت به قتی که از بالا نگاه میکنید؟
سلام
بله فربد جان این تست دارای دو بخش برای مقایسه نیترات مورد نظر هستش یکی نیترات پایین تر از 10 و یکی هم بالاتر از 10 که هر کدوم روش خودشون رو دارن.
مثلا وقتی که تست زدم نیترات تانکم رو از بغل نزدیک 100 و خیلی پررنگ نشون دادولی از بالا رنگش خیلی کمتر نشون میده.به خاطر همین من باید از روش medium range استفاده کنیم چون نیتراتم زیر 10 نیست پس باید از بالا به ظرف تست نگاه کنم.
ممنون
بله فربد جان همونطور که توضیح دادن از بغل خیلی پرنگتره نسبت به بالا اما جوری که من متوجه شدم اگر از بغل نگاه کردی و هر عددی شد رو باید تقسیم بر ۱۰ کنیم، مثلا اگر ۱۰۰ شد تقسیم کردیم بر ۱۰ یعنی نیتراتمون ۱۰ هستش
بازم دقیق نمیدونم من اینجور متوجه شدم حالا امیدوارم جناب نوروزی بعد از گرفتن تست نتیجه و بررسی دقیقشو برامون بزارن
محمد رضا اقا امیر ممنون
اون چیزی هم که من راجعبش میدونم همونطور که خودتونم اشاره کردین اگه رنگ تست از بالا زیر 10 بود باید اونو از بغل و به صورتی که تو عکس زیر قرار داده شده نگاه کنید و اونو تقسیم بر 10 کنید،تاکید زیادی هم تو نگاه کردن زیر نور معمولی اسمون شده نه تو خونه یا نور تانک
ممنون دوست عزیز بابت قرار دادن کاغذ زاهنمای تست.
بله همینطور که میبینید این تست دارای 2 بخش برای مقایسه رنگها هستش:
یکی رنج متوسط که نوشته شیشه تست رو رو قسمت سفید رنگ چارت گذاشته و برای مقایسه رنگها از بالا به تست نگاه میکنیم.در ضمن گفته وقتی که رنگها رو با هم مقایسه میکیند چارت رنگها زیر نور قرار گرفته باشد.
همچنین اگر نیترات شما کمتر از 10 بود بهتر است که از روش رنج پایین برای مقایسه استفاده شود.
رنج پایین:
اگر از رنج متوسط استفاده کرده و میزان نیترات پایین تر از 10 بود شما باید از رنج پایین برای افزایش دقت تست استفاده کنید.
برای مقایسه رنگها در این روش شما باید از بغل به شیشه تست نگاه کنید.( یعنی ظرف تست رو مثل روش متوسط رو بخش سفید چارت گرفته و از بغل به ظرف نگاه میکنیم. این مقایسه هم باید زیر نور انجام شود.
وقتی که از بغل به شیشه تست نگاه کردین .هر عدد یکه تست به شما نشون داد رو تقیسم بر 10 کنید.مثلا 2 میشود 0.2 و50 هم 5.
با تشکر
اینم تفاوته ازبالا و بغل نگاه کردن به تست زیر 10
بله فربد جان نوشته Diffuse daylight یعنی زیر نور خورشید باید رنگ تستها رو مقایشه کنیم؟
ممنون
دوستان پست اول ویرایش کردم ببینید درست شد
ای تست ایا از تست api بهتره?
Sent from my iPhone using Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)