سلام
بعضی از ماهیهای آب شور در هنگام جوانی یه رنگ دارن و در هنکام بلوغ رنگشون تغییر میکنه
http://www.parsipet.ir/thread12182.html
send by Tapatalk
ویرایش توسط علیرضا نوروزی : 12th October 2014 در ساعت 10:56 PM
سلام به دوستان پارسی پت نیتریت آب داره صفر میشه کم کم دیشب رو 25/ بود همونجوری که آقای نوروزی توصیه کرد لایو راک باز اضافه کردم و دنیترول زدم آمونیاکمم صفر شد نیتریتم فک کنم امشب صفر شه نیتراتم تست زدم با تستر api رو 20 به نظرتون سیکل تموم شد سیفون بزنم که نیترات هم صفر شه ؟ حول و حوش 20 درصد آب رو
سلام به دوستان پارسی پت نیتریت آب داره صفر میشه کم کم دیشب رو 25/ بود همونجوری که آقای نوروزی توصیه کرد لایو راک باز اضافه کردم و دنیترول زدم آمونیاکمم صفر شد نیتریتم فک کنم امشب صفر شه نیتراتم تست زدم با تستر api رو 20 به نظرتون سیکل تموم شد سیفون بزنم که نیترات هم صفر شه ؟ حول و حوش 20 درصد آب رو
سلام
سیکل طی شده و اگه تستر نیتریت جی بی ال داری هیچ وقت عدد صفر رو نشون نمیده نیترات هم خوبه اگه سیفون بزنی بهتره ولی نزدی هم عیبی نداره بزار اگه رفت بالاتر سیفون کن
دوتا ماهی مقاوم مثل شاه بلنی بگیر تا استارت کار زده شه ولی قبلش اگه قصد اضافه کردن لایوراک داری اول لایوراکهات رو کامل کن
تشکر آقای نوروزی از راهنماییتون تستر نیتریتم api یکی دو تیکه دیگه می خوام لایو راک اضافه کنم بعد ماهی اضافه کنم
سلام
سیکل طی شده و اگه تستر نیتریت جی بی ال داری هیچ وقت عدد صفر رو نشون نمیده نیترات هم خوبه اگه سیفون بزنی بهتره ولی نزدی هم عیبی نداره بزار اگه رفت بالاتر سیفون کن
دوتا ماهی مقاوم مثل شاه بلنی بگیر تا استارت کار زده شه ولی قبلش اگه قصد اضافه کردن لایوراک داری اول لایوراکهات رو کامل کن
سلام دوستان
برای بار دوم توی رف من روی شنها دوباره سیانو زده میخواستم بدونم راه خلاص شدن از اون چیه؟همچنین من یه واتر پمپ 880 لیتری سوبو برای تغذیه رف استفاده میکنم رفم هم حدودا 50 لیتر میشه.
نورم هم 10 تا سفید 600 کلوین ادیسون و دو تا هم قرمز 630 نانومتر هستش.
ممنون
ویرایش توسط clownfish : 13th October 2014 در ساعت 03:15 PM
زمان نوردهیو کم کن درست میشه
سلام
نظرتون درباره تروپیک مارین برای فسفات گیر چیه؟
اِلیمی فُس (Elimi-Phos)
سلام
یه مشکل پیش اومده من یه آکوریم کوچیک دارم که ترک داشت و دارم یکی دیگه میسازم امروز ترک بیشتر شد مجبورم خالیش کنم ماهی ها رو دادم کسی ولی سنگامو چیکنم دوستم جانداره اگه بزارم تو یه لگن آب کواریم پر کنم چند وقت میمونه یه ماه میمونه یا بزارم بیرون خشکشن حیفم میاد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.