با سلام
دوستان رفتار جفت گیری کبوتر ها چطوره؟
اگه پست خاصی وجود داره لطفا من رو به اون پست راهنمایی بفرمایید (خیلی ممنون خواهم شد )
قمری چینی و کبوتر از یک خانواده هستند
من سه جفت قمری الماسی داشتم که الان 4 جفت دیگه هم دوستم خریده ولی الان پیش من هستند (ایشان فرصت نگهداری رو ندارند و سرپرستی قمری ها با من است !! ایشون گاها سر می زنند به قمریهاشون و من از نگهداری این کوچولوهای خوشگل حسابی لذت می برم)
سه جفت قمری که قبلا داشتم به صورت مخلوط ارسال شده بودن !! یعنی نر و ماده هاشون از همدیگه جدا نشده بودند. تشخیص نر و ماده قمری های الماسی یک کمی سخته (البته برای من تازه کار سخته) . بنابراین من همه اشون رو داخل یک جوجه پران ریختم تا خودشون جفت اشون رو انتخاب کنند. بعد از 20 روز یک جفت لانه گزینی کردن و من از روی لانه گزینی اشون فهمیدم که اینا جفت شدن و جداشون کردم و در نهایت دو تا تخم گذاشتن
امروز متوجه شدم که دو تا قمری های چینی کنار هم حرکت می کنند و گردن اشون رو به هم قلاب می کنند!! . نوک به نوک هم می شوند و در حالی که نوک به نوک شده اند گردن ها رو بالا و پایین می کنند.
با توجه به اینکه کیوتر و قمری از یک خانواده هشتند. // خواستم بدونم که رفتار عاشقانه کبوترها چطوره؟ آیا این گردن ها رو به صورت مارپیچ در هم قفل کردن و نوک به نوک شدن دعوا است یا علایم پسندیدن همدیگه !!
ممنونم
با سلام
شب اتون به خیر
از دوستان کسی تا به حال از پلت برای تغذیه کبوترهاش استفاده کرده؟
میشه یک عکس از پلت هایی که استفاده کردین پست کنید؟
از کدام کارخانه خوراک بوده ؟
ممنون
سلام
دوست عزیز اول باید بگم کبوتران شما پرشی هستند یا زینتی ؟؟؟
اگه پرشی هستند که فقط در زمان جوجه کشی می تونید استفاده کنید چون کبوتر پرشی برای رو اوردن کبوتر دادن هر دانی زمان خاص خودش رو داره که این پلت ها همه رو به صورت مخلوط دارن و برای این دسته از کبوتر ها مناسب نیست...
ولی اگر کبوتر زینتی دارید بله می تونید بدی...
من از پلت سپهر دانه استفاده کردم که مخصوص کبوتر بود و خوب هم بود فقط یک نکته ای رو بگم که بعضی از کبوتر ها که مثلا قبلا گندم و ارزن خوردن به سختی این دون رو قبول می کنن کبوتر های من که تقریبا 50 درصدشون بعد از یک هفته خوردن کم کم با دونشون مخلوط کردم و تقریبا 20 درصدشون اصلا نخوردنند و نمی خورن!!!!![]()
سلام شب شما هم بخیر اقا امید
بله در پلت دان پارس معمولا استفاده میکنند ولی برای هر زمان و هر کبوتری استفاده نمیشه دان پارس نمونهای مختلفی داره که بهترین نوع که برای کبوتر معمولا استفاده میشه تولید شرکت (پارس ) هستش که روی لنگهای دان 12 نوع املاح و ویتامین های موجود نوشته شده
یکی از معایبی که استفاده از پلت بهمراه داره چاق شدن بیش از حد کبوتر بخاطر ویتامین و پرتئین و چربی های موجود در دان هستش که به مرور زمان چربی های به وجود اماده در بدن کبوتر به هیچ صورت از بین نمی رود و با این حساب برای کبوتری که قصد پرواز داره مناسب نیست
برای کبوتران کهنه برای تقویت و تنوع در هفته یک وعده کفایت میکنه بیشتر از حد باعث بوجود امدن چربی زیاد در اطراف مجرای تخم گذاری ماده خواهد شد و ماده قادر به تخم گذاری نخواهد بود
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
سلام
بله سپهر دانه بود بسته بندی های 10 کیلویی داشت و فکر می کنم حدودا 5 ماه پیش کیلویی 2 تومن بود و بسته ای 18 تومن...
به نظر من از پلت پارس استفاده نکنید بار ها شده که من پلت پارس رو خیس کرده بودم که به جوجه ها بدم که داخل اون تکه های مقوا پیدا می کردم و اصلا ترکیب یک دستی نداشت داخل بیشترشون تکه ذرت بسیار بزرگی بود ...
ولی سپهر دانه نسب به پارس واقعا کیفیت بالایی داشت اون موقع الان اطلاعیی ندارم ولی من به سپهر دانه از 20 نمره ی 20 رو میدم نسبت به پلت های داخل بازار ولی بازم همین طور که اقا احسان فرمودن دادن پلت باید حساب شده باشه....
موفق باشید....
با سلام
آیا خوراک کبوترهای زینتی با کبوترهای مسافتی فرق می کنه؟
از کجا میتونم اطلاعات خوبی در این زمینه پیدا کنم ؟
دوستان میتونند در مورد مبانی اش یک اطلاعاتی بفرمایند تا بنده در اینترنت بر اساس ان مبانی دنبال اطلاعات بگردم ؟
ممنون
(اگه پست خاصی در این زمینه است اینک اش رو هم می فرمایید لطفا؟ )
سلام
تفاوت تغذیه کبوترهای زینتی با کبوترهای مسابقات پرواز خاص نیست و باید جیره غذایی هر نوع کبوتر در طول سال کامل باشه تفاوتی که در تغذیه کبوتران مسابقه و کبوتران زینتی وجود داره معمولا یک ماه قبل از شروع مسابقات وعده دان کبوتران مسابقه از دان ریز که فقط ارزن میتونه باشه دان دادن در یک ساعت مشخص و اندازه مشخص باید باشد
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
ممنون جناب آقای فلاح
سپاس از شما
با یک مثال سوال ام رو عرض کنم:
در جوجه های گوشتی ما سه تا چهار مرحله رشد داریم
و برای هر محرله رشد هم یک نوع جیره خاص میدیم (پیش دان/ میان دان و پس دان مثلا )
میخواستم بدونم برای کبوترها چه جوریه؟ مسلما در هر مرحله رشد باید غذای کبوتر فرق بکنه
اگر ممکنه بیشتر راهنمایی بفرمایید
ممنون میشم
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)