آقای اسکندری این عروسام با عکس واضح.
از نظر ظاهری بهشون میخوره که ضعیف شده باشند یا سنشون کم باشه؟؟
عروس نرم::
هر دو با هم ::
![]()
آقای اسکندری این عروسام با عکس واضح.
از نظر ظاهری بهشون میخوره که ضعیف شده باشند یا سنشون کم باشه؟؟
عروس نرم::
هر دو با هم ::
![]()
سلام اقا عروس هام بدجوری رفتن تو پر ریزی خیلی پر ته قفس ریخته هم از شاپر هاشون میریزه هم از پرهای رو بدنشون میخواستم بدونم طبیعی هست و چه کار کنم که این پر ریزی زود تر تمام بشه سبزی و میوه هم میزارم براشون میوه که اصلا نمیخورند سبزی رو 1 کم بازی بازی میکنن باهاش از قطره ویتامین هم استفاده میکنم لطفا راهنمایی کنید
سلام.قیمت در مناطق مختلف متفاوته.اما در تهران بسته های 5 و 10 هزارتومانی داره که مخصوص همستر هستن و نیازی هم به شستشو نداره.
بنده تا حالا چیپس چوب رو نشستم اگر ریخته باشم توی لونه.مگر اینکه جوجه داخل لونه تلف شده باشه که کلا اون چیپس چوب هارو دور ریختم.
پوشال کولر هم میشه خورد کرد و کف لونه ریخت،یک عده ماسه بادی هم میریزن.اما چیزی که در همه جا توصیه شده چیپس چوب هست.بهرحال عروس خاصیت جوندگی داره و چوب بهترین گزینه هست اما خوب اسفنج و ابر و این چیزها راحت جویده میشن و خطرناک هستن.
سلام.پرریزی یک فراِیند کاملا طبیعی در تمام پرندگانه و هیچ ایرادی نداره.در بعضی شدید و در بعضی خفیف تر هست که با پرریزی کمتری دیده میشه.
به هیچ وجه بهش شادونه،کافیشه و جوانه گندم ندین.از قطره ی کلسیم استفاده کنید.سبزی جعفری گشنیز رو همزمام در اختیارشون بگذارید.دو سه روز در میون تکه های کوچک کاهو بهشون بدین.
سلام
یه راهنمایی از دوستان میخوام
ساعت 2 میخوام عروس رو ارسال کنم به شیراز جعبه با ابعاد
ارتفاع:11cm
طول:33cm
عرض:19cm
این ابعاد جعبه واسه ارسال مناسب هستش یانه؟
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)