سلام دوستان
ماده من مانند جفتی هست که خانم عباسی برا فروش گذاشتند ولی نرم خاکتی میخواستم بدونم احتمال دادن چه جوجه هایی رو دارن؟ماده همونه کهع رو چوب نشیمنه
![]()
چون میفرمایید اقتصادی بهتره گازی باشه چون وسایل برقی هزینه مصرف برق رو زیاد می کنند
با سرمای هوا قطعا رطوبت هم حتما کاهش پیدا می کنه
من خودم برای تامین گرما از یک بخاری گازی استفاده می کنم و شعله رو جوری تنظیم میکنم که دما تقریبا ثابت بمونه و حواسم به سردتر شدن هوا هم همیشه هست و یک دماسنج رطوبت سنج دیجیتال دارم برای کنترلشون
سلام،
توصيه بسيار خوبي دارين، فقط لوازم گرمايي، رطوبت هوا رو بشدت خشك ميكنه،
تو ادامه سوالم آوردم بودم كه با چه سيستمي درجه رطوبت رو بالا ببرم چون قبلا رطوبت اتاق رو بين 42 تا 52 ( با نگهداري چهار پنج تا گلدون و ظرف آب زير گلدون و ...) نگه ميداشتم،
ولي الان دو روزه رطوبت تا 30% افت كرده كه با توجه به اينكه فصل تكثير الان هست، دقت بيشتري ميخواد.
تو اينترنت دستگاههاي زيادي ديدم و مطالعه شون كردم ، فقط فكر كردم با كارشناسهاي اينجا هم مشورتي داشته باشم، شايد راه حل مناسبتري پيشنهاد بدين...
سپاس
برای حفظ رطوبت یک ظرف آب روی بخاری بگذارید البته نه مسقیم چون سریع آب تبخیر میشود و رطوبت بالا می رود و از طرفی وقتی هوای اتاق گرم و خیلی مرطوب شود قارچ ها خیلی زود تکثیر میشوند . مثلا یک تکه سنگ روی بخاری بگذارید و ظرف را روی آن قرار دهید
چرا رطوبت را با همان روش گلدان و ....که خودتان هم گفتید بالا نگه نمی دارید؟
در حال حاضر 20 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 20 مهمان ها)