سلام
قیمت برای طول 120 : 131 تومان
من خودم برای نور اکتنیک از همین مارک سری اوشن بلو استفاده میکنم و خیلی هم تعریفشو شنیدم
سلام
قیمت برای طول 120 : 131 تومان
من خودم برای نور اکتنیک از همین مارک سری اوشن بلو استفاده میکنم و خیلی هم تعریفشو شنیدم
واتش هم مهمه ، مثلا برای یه تانک 200 تا 250 لیتری یه متال 150 وات کفایت میکنه به همراه اکتنیک و اگه مهتابی 120 سانتی 50 وات باشه شما باید سه تا مهتابی بخری
سلام دوستان
بعد از کلی زحمت دادن به دوستان تصمیم گرفتم که برم 2 عدد متال giesemann ( مدل **** CHROME-coral با کلوین 14500 و **** CHROME-blue با کلوین 21000) بگیرم
از تمامی دوستانی که با نظراتشون منو راهنمایی کردن تشکر میکنم
ویرایش توسط candy : 7th October 2014 در ساعت 10:19 PM
بزن تو کار فیش هم نگهداریش راحت تره هم دردسر نداری
سلام
اگه میخواستم فقط ماهی نگهدارم آکواریوم آب شیرین گیاهی راه مینداختم.
سلام نور شما با این کار دو رنگ میشه چرا این تصمیمو گرفتین؟!!!
اقای نوروزی هر متال یه فضای 60*60 رو پوشش میده اینکه یه سمت تانک 20000کلوین باشه یکیش 14000 ایجاد تغییر تو نور دو طرف میکنه در صورتی این دونور طیف کاملو تشکیل میدن ک مثل مهتابی به موازاته هم قرار بگیرن که برای متال این کار امکان پذیر نیست
به نظر شما طیف 14 با 20 تفاوت نداره که به چشم نیاد؟!
ویرایش توسط farbodb : 8th October 2014 در ساعت 01:38 AM
اقای نوروزی هر متال یه فضای 60*60 رو پوشش میده اینکه یه سمت تانک 20000کلوین باشه یکیش 14000 ایجاد تغییر تو نور دو طرف میکنه در صورتی این دونور طیف کاملو تشکیل میدن ک مثل مهتابی به موازاته هم قرار بگیرن که برای متال این کار امکان پذیر نیست
به نظر شما طیف 14 با 20 تفاوت نداره که به چشم نیاد؟!
بهترین فضا 60*60 هستش ، وقتی روی تانک 1 متری یه متال بزاریم تمام تانک رو روشن میکنه و اینجوری نیست که یه طرف تاریک باشه و یه طرف روشن و وقتی دوتا متال داشته باشیم نورش با هم ترکیب میشه و یه طرف زرد نمیشه و یه طرف آبی بلکه ترکیبی از این دو میشه ، باز هم اگه من اشتباه میکنم و یه نوع متال قرار باشه بزاره بهتره هر دو تاش 14000 کلوین باشه چون کامل ترین طیف نوری رو داره و 20000 هزار کلوین از رنگ قرمز ( صورتی ) بسیار کم داره که در دراز مدت در رنگ مرجانها تاثیر میزاره
![]()
اتفاقا دقیقا همینطوری میشه یه طرف زرد میشه یک طرف ابی.روی تانک یک متری هم دقت کنید انتها و ابتدای اون تاریک وقتی با متال روشن میشه
بهترین فضا 60*60 هستش ، وقتی روی تانک 1 متری یه متال بزاریم تمام تانک رو روشن میکنه و اینجوری نیست که یه طرف تاریک باشه و یه طرف روشن و وقتی دوتا متال داشته باشیم نورش با هم ترکیب میشه و یه طرف زرد نمیشه و یه طرف آبی بلکه ترکیبی از این دو میشه ، باز هم اگه من اشتباه میکنم و یه نوع متال قرار باشه بزاره بهتره هر دو تاش 14000 کلوین باشه چون کامل ترین طیف نوری رو داره و 20000 هزار کلوین از رنگ قرمز ( صورتی ) بسیار کم داره که در دراز مدت در رنگ مرجانها تاثیر میزاره
در رابطه با ترکیبم اون فضای 60*60 محدوده ای هست که پار نور توش به صورت استاندارد هست از اون فضا به اینور دیگه افت شدید پار داره
مثال : یه تانک 120 سانتی 2تا متال با کلوین مختلف روش میزاریم هر متال فقط یه فضای 60*60 رو روشن میکنه انتهای تانک با اول تانک رنگ مرجانهاش با هم تفاوت داره .اگه یه تیکه پلیپ زئو رو اول و انتهای تانک قرار بدیم تفاوت رنگش مشخص میشه
تنها در صورتی این قضیه پیش نمیاد که با اکتنیک این تفاوته رنگو درست کنه
منم دقدیقا نظر شمارو دارم جفتشو 14000کلوین استفاده میکردن بهتر بود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.