من فکر میکنم این هزینه ای که میخواید بکنید برای ساخت قفس اون هم با این تنوعی که در قفس های بازار هست،بهتره برای ساخت لانه هزینه کنید و از همین قفس های معمولی استفاده کنید.قفس های معمولی خیلی راحت از بیرون آویز میشن به قفس و بعد از تکثیر برای استراحت یا نظافت هم خیلی راحت میشه از قفس جداشون کرد.ضمن اینکه وقتی لانه داخل قفس باشه دسترسی به تخم ها و جوجه هاشون خیلی سختتر میشه.باز هرجوری خودتون صلاح میدونید.
خواهش میکنم.اما تشکرتون رو با کلیک بر روی لایک یا تشکر میتونید اعلام کنید و نیازی به زدن پست هم نیست.موفق باشید![]()
با اجازه اقای اسکندری
دوست عزیز ببین پرنده با چی دوست داره لونه سازی کنه من یک جفت داشتم خاک اره میریختم همشو ریز ریز میکردن میدادنش کنار روی چوب میشستن بعد بهشون چوب جارو دادم دیدم خیلی باهاش کنار اومدن ازش برای لونه سازی استفاده کردن ولی به نظرم چوب جارو خیلی بهتره اگرم جفتت خاک اره قبول کنه از چوب جارو بهتره یکی هم مثل جفت زیر برای تخم هیچی نمیخوان حوله انداختیم
سلام مجدد به همه كارشناسهاى با تجربه عزيز،
پيرو پستهاى قبلي،
لونه رو به قفس اضافه كردم، ديگه خوشبختانه خيلي كم ميترسن ، سابقا وارد اتاق ميشدم ميترسيدن ولى الان حتى براى رسيدگى به غذاشون هم دستم رو ميبرم تو قفس ، نميپرن ، مگر دستم به سمتشون بره،
اتفاق خاصى تو اين سه روز و شب نيافتاده،
دريغ از يه نگاه محبت آميز و معاشقه، جفت گيرى!!!
لطفا نظر كارشناسيتون رو بفرماييد،
سؤال آخر: آيا أسباب بازى مانع جفت شدن پرنده ها ميشه؟ سرشون به أسباب بازى ، زنگوله، نردبون و ... گرم ميشه و تمايل به جفت شدن پيدا نميكنن؟
سپاسگزارم
با سلام متن رو كپى كردم كه تايپ مجدد نكنم، با اندكى تغييرات در مورد برزيلي سئوال كردم..
دلیل این اشتباه رخ داده نمیدونم ولی لازمه برای برزیلی براتون توضیح بدم
اگه لونه بدون دیدن جفت گیری و امادگی جفت گذاشتید که کار بسیار اشتباهی کردید
حداقل یه دوره تغذیه محرک رو شروع میکردید بعد اقدام به لونه گذاری میکردید
لازم بگم باید بدن ماده برای تخم گذاری اماده باشه در غیر این صورت تخم گذاری به اسونی انجام نمیشه
اسباب بازی تخم گذاری به تاخیر میندازه ولی نه انچنان زیاد اگه غذای محرک بدی کلا اسباب بازی می زارن کنار
شما برای لونه نصب کردن ابتدا باید قفس یک جای ثابت بزارید به مدت 1 تا 1.5 ماه بعد غذای محرک بعد از جفت گیری لونه بزارید
هرجا مشکل داشتی بگو بیشتر برات توضیح بدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)