والا فک نمیکنم قادر ب تغذیه جوجه فنچ چند روزه باشید . البته ان شالله ک بتونید .
ب نظرم جوجه هارو بردارید داخل ی ظرف ک با خورده کاغذ پوشیده شده بذاریدشون .
مقداری آرد رو داخل آب حل کنید . ب اندازه ای باشه ک مخلوط آرد و آب تا حدودی رقیق باشه .
بعد با سرنگ خیلی آروم و با حوصله بهشون از اون مخلوط بدین .
سعی کنید حد الامکان محیطی ک جوجه ها درش قرار دارن کاملا تاریک باشه .
تا چهار پنج روز اول هرشب از همین مخلوط بهشون بدین تا ان شالله ببینیم بعد چی میشه .
تجربه جوجه دارم که خودم بهشون غذا داده باشم بهشون ازین بابت مشکلی ندارم...الان سر دو راهیم از یه طرف میگم اگه برشون ندارم ممکنه بمیرن...از طرفی هم میگم اگه برشون دارم بمیرن ....هی خداوالا فک نمیکنم قادر ب تغذیه جوجه فنچ چند روزه باشید . البته ان شالله ک بتونید .
ب نظرم جوجه هارو بردارید داخل ی ظرف ک با خورده کاغذ پوشیده شده بذاریدشون .
مقداری آرد رو داخل آب حل کنید . ب اندازه ای باشه ک مخلوط آرد و آب تا حدودی رقیق باشه .
بعد با سرنگ خیلی آروم و با حوصله بهشون از اون مخلوط بدین .
سعی کنید حد الامکان محیطی ک جوجه ها درش قرار دارن کاملا تاریک باشه .
تا چهار پنج روز اول هرشب از همین مخلوط بهشون بدین تا ان شالله ببینیم بعد چی میشه .
کم هستن جفتهایی ک ب جوجه ها اصلا غذا ندن .
اگه نظر بنده رو بخواین ، چند دقیقه زیر نظر بگیرید جفت رو . ان شالله ک غذا میدن .
البته میفرمایین چینه دونشون خالیه ....
اگه تجربه جوجه چند روزه رو دارین پس دست ب کار بشید ایشالا ک زنده بمونن .
مهم اینه ک شما تلاشتون رو واسه زنده موندنشون بکنید . دیگه بقیه ش دست خداس .
ویرایش توسط rezza : 5th October 2014 در ساعت 10:02 PM
همین الان رفتم چک کردم....تو دل جوجه بزرگتر 3 تا دونه ارزن بود اما جوجه کوچولوئه هنوز دلش خالیه..منم فعلا صبر میکنم تا فرداکم هستن جفتهایی ک ب جوجه ها اصلا غذا ندن .
اگه نظر بنده رو بخواین ، چند دقیقه زیر نظر بگیرید جفت رو . ان شالله ک غذا میدن .
البته میفرمایین چینه دونشون خالیه ....
اگه تجربه جوجه چند روزه رو دارین پس دست ب کار بشید ایشالا ک زنده بمونن .
مهم اینه ک شما تلاشتون رو واسه زنده موندنشون بکنید . دیگه بقیه ش دست خداس .![]()
سلام فنچ های من اینبار 4 تا تخم گداشتن ولی 21 روز گذشته جوجه نشدن تخم ها سیاه شده و همیشه 1 از والدین رو تخم به نظرتون زیاد نشده طول رو تخم بودن؟
سلام
21 روز از رو تخم خوابیدنشون گذشته یا 21 روز از تخمگذاریشون ؟؟؟
اگه 21 تمام روی تخمها خوابیدن ، دیگه نباید امیدی ب جوجه شدن تخمها داشته باشید .
ولی اگه 21 روز از اولین تخمشون گذشته ، سه چهار روز دیگه باید صبر کنید .
ویرایش توسط rezza : 6th October 2014 در ساعت 01:15 PM
اقا رضا خود فنچ نبض جوجه حس نمیکنه؟21 روز از اولین تخم میگذره
پس تا چند روز دیگه هم صبرکنید .
بله همه ی پرنده ها موقع خوابیدن رو تخم ، نبض جوجه رو حس میکنن و معمولا جفتهای با تجربه ، تخم پوچ و بدون نبض رو از لونه خارج میکنن .
ولی خب خیلی از جفتها هم اگه ماهها هم تخم داخل لونه شون باشه ، برحسب غریزه روی تخمها میخوابن .
ویرایش توسط rezza : 6th October 2014 در ساعت 01:13 PM
اقا رضا عزیز فنچ های من داخل حیاط خلوت هستن تازگی که تهران سرد شده چون حیاط مسقف نیست به داخل میارمشون فکر میکنند خونه واسه 1 جفت دیگس خودشون شروع یه خالی کردن پنبه ها میکنند میزارم سر جاشون پنبه ها میبرن داخل تخم ها سیاه شدن ولی زمانه زیادی گذشته و حس میکنم واسه سردی هوا جوجه نمیشن به نظرتون چی کار کنم ککنون از راهنماییتون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.